«Καθαρή» κλεψιά: Καμαριέρες στη Ζάκυνθο κατηγορούνται για κλοπές σε δωμάτια πελατών ξενοδοχείου

«Καθαρή» κλεψιά: Καμαριέρες στη Ζάκυνθο κατηγορούνται για κλοπές σε δωμάτια πελατών ξενοδοχείου

Περιστατικά κλοπών σημειώθηκαν σε δωμάτια ξενοδοχείου στη Ζάκυνθο με τις κατηγορίες να βαραίνουν τις καμαριέρες.

Πρόκειται για 8 διαδοχικά περιστατικά κλοπών που έλαβαν χώρα σε δωμάτια ξενοδοχείου στην περιοχή του Λαγανά στη Ζάκυνθο. Οι αστυνομικοί ταυτοποίησαν δύο γυναίκες, 39 και 30 ετών, οι οποίες δούλευαν ως καμαριέρες στο εν λόγω ξενοδοχείο.

Σε βάρος των δύο καμαριέρων σχηματίστηκε δικογραφία, για κλοπή κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση.

Συγκεκριμένα, όπως προέκυψε από τις έρευνες των αστυνομικών του τμήματος ασφαλείας Ζακύνθου, οι 2 γυναίκες, τον Ιούλιο αφαίρεσαν συνολικά από δωμάτια ξενοδοχείου στο οποίο εργάζονταν, το χρηματικό ποσό των 2.980 ευρώ, κινητά τηλέφωνα και εξαρτήματα αυτών χρηματικής αξίας 2.886 ευρώ, τα οποία ανήκαν σε τουρίστες.

Η δικογραφία θα διαβιβασθεί στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Ζακύνθου.

Πηγή: lifo.gr / Με πληροφορίες από ΕΡΤ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυβέρνηση: Καταδικάζει τις ενέργειες του Φειδία - «Παραβιάζει ψηφίσματα του Συμβουλίου Ασφαλείας»

Κυβέρνηση: Καταδικάζει τις ενέργειες του Φειδία - «Παραβιάζει ψηφίσματα του Συμβουλίου Ασφαλείας»

Την έντονη ανησυχία της Κυβέρνησης εξέφρασε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης σε σχέση με την ενέργεια του Φειδία Παναγιώτου να πάρει συνέντευξη από τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Ερσίν Τατάρ, στο λεγόμενο «προεδρικό» του ψευδοκράτους.

BEST OF TOTHEMAONLINE