ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Πυρκαγιές Ελλάδα: Πηγαίνει νέα αποστολή από Κύπρο με 28 μέλη για να αντικαταστήσει την προηγούμενη - Συνεχίζονται οι αναζωπυρώσεις στον Έβρο

Πυρκαγιές Ελλάδα: Πηγαίνει νέα αποστολή από Κύπρο με 28 μέλη για να αντικαταστήσει την προηγούμενη - Συνεχίζονται οι αναζωπυρώσεις στον Έβρο

Η νέα αποστολή προς αντικατάσταση της υφιστάμενης έχει επιλεγεί, μετά από νέο αίτημα της Ελλάδας μέσω του Ευρωπαϊκού μηχανισμού rescEU για παράταση της παραμονής και υποστήριξης από την Κύπρο.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Ανδρέα Κεττή, η νέα αποστολή είναι 28μελής και αποτελείται από 12 μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, 12 μέλη της Πολιτικής Άμυνας και 4 μέλη της ομάδα Αντιμετώπισης Ειδικών Καταστάσεων HART της Διεύθυνσης Ασθενοφόρων του Οργανισμού Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας.

«Θα αναχωρήσει αύριο στις 13:00 από το Αεροδρόμιο Λάρνακας για Θεσσαλονίκη. Γίνονται διεργασίες για επιστροφή της της 1ης αποστολής σε μέρα και χρόνο που θα ανακοινωθεί σύντομα», δήλωσε.

Σημειώνεται ότι η κυπριακή αποστολή που βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα, κατευθυνόταν το μεσημέρι της Τετάρτης 31/8 για να επιχειρήσει σε ενεργό μέτωπο παρά την Κοινότητα Γιαννούλη, δυτικά της πόλης Σουφλί, περιοχή δάσους Δαδιάς στον Έβρο. Υπάρχουν εκεί ενεργά μέτωπα και αντιμετωπίζονται συχνές και μεγάλες αναζωπυρώσεις. «Είναι όλοι καλά στην υγεία τους», ανέφερε ο Ανδρέας Κεττής.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Οι ανακαλύψεις τις ΕΝΙ στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη της Κύπρου (ΑΟΖ) και τα σενάρια για αξιοποίηση των επιβεβαιωμένων γεωτρήσεων, καθώς και οι προτιμώμενες λύσεις για αποτελεσματική ικανοποίηση των εγχώριων ενεργειακών προτεραιοτήτων βρέθηκαν στο επίκεντρο της σημερινής συνάντησης του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ENI Κλαούντιο Ντεσκάλτζι, στην παρουσία των Υπουργών Ενέργειας και Εξωτερικών στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top