Έξι ημέρες στο κελί η 49χρονη για τα μαχαιρώματα στη Λεμεσό - Ποια τα κίνητρα

Έξι ημέρες στο κελί η 49χρονη για τα μαχαιρώματα στη Λεμεσό - Ποια τα κίνητρα

Διάταγμα εξαήμερης πρόσωποκράτησης εξέδωσε το επαρχιακό δικαστήριο Λεμεσού εναντίον 49χρονης, ύποπτης για την επίθεση και τραυματισμό, με μαχαίρι, άλλης 49χρονης.

Η ύποπτη συνελήφθη βάσει εντάλματος σύλληψης που εκκρεμούσε εναντίον της για τα αδικήματα του τραυματισμού, πράξεων που σκοπεύουν στην πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης και μαχαιροφορίας.

Την υπόθεση είχε καταγγείλει το θύμα, λίγο μετά τα μεσάνυχτα της περασμένης Τρίτης, όταν προσήλθε με τραύματα στα γραφεία του ΤΑΕ Λεμεσού.

Σύμφωνα με την καταγγελία, η 49χρονη φέρεται να επιτέθηκε στην συνομήλικη ομοεθνή της, ενώ περπατούσε στην περιοχή της δημοτικής πανεπιστημιακής βιβλιοθήκης, με τα κίνητρα να αποδίδονται σε προσωπικές διάφορες.

Το θύμα, που έφερε τραύματα στο λαιμό και στο χέρι, υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Μετά την εξασφάλιση μαρτυρίας και των στοιχείων της ύποπτης, εναντίον της εξασφαλίστηκε ένταλμα σύλληψης, εντοπίστηκε και συνελήφθη. Το πρωί οδηγήθηκε στο δικαστήριο το οποίο διέταξε την κράτηση της για περίοδο 6 ημερών.

Πηγή: ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απηύθυνε πρόσκληση στον Ερντογάν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - «Δεν είναι η Κύπρος που δεν αναγνωρίζει την Τουρκία»

Απηύθυνε πρόσκληση στον Ερντογάν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - «Δεν είναι η Κύπρος που δεν αναγνωρίζει την Τουρκία»

H Γαλλία μπορεί και οφείλει να διαδραματίσει ηγετικό ρόλο στις προσπάθειες για την επίλυση του Κυπριακού, δηλώνει στην "Le Figaro" ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος σημειώνει ότι αυτό είναι κάτι που συζητά εδώ και καιρό με τον Πρόεδρο της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν. 

BEST OF TOTHEMAONLINE