Βρετανικές Βάσεις: Το καθεστώς τους δεν τίθεται προς διαπραγμάτευση δήλωσε ο Βρετανός υφυπουργός Άμυνας
Το καθεστώς των βρετανικών στρατιωτικών βάσεων στην Κύπρο δεν τίθεται προς διαπραγμάτευση, δήλωσε ο Βρετανός υφυπουργός Άμυνας.

Σημειώνει πως «η επικίνδυνη και άναρχη κατάσταση που επέβαλαν ορισμένες δεκάδες χούλιγκανς και η αδυναμία επιβολής της τάξης προκαλεί σοβαρά ερωτηματικά και εγείρει μεγάλες ευθύνες»
Τα θλιβερά επεισόδια στη Λεμεσό συνιστούν παταγώδη αποτυχία της νομιμότητας έναντι της παρανομίας. Η επικίνδυνη και άναρχη κατάσταση που επέβαλαν ορισμένες δεκάδες χούλιγκανς και η αδυναμία επιβολής της τάξης προκαλεί σοβαρά ερωτηματικά και εγείρει μεγάλες ευθύνες.
— Annita Demetriou (@AnnitaDemetriou) September 2, 2023
Σοβαρότατες…
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ιδανικός προορισμός για γκολφ η Κύπρος - Αφήνουν περισσότερα λεφτά απ' όλους τους τουρίστες στο νησί
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




