Καταλογίζει ευθύνες η Αννίτα για τα επεισόδια στη Λεμεσό - «Δεν θα επιτρέψουμε να παραδώσουμε τη χώρα μας στο χάος»

Καταλογίζει ευθύνες η Αννίτα για τα επεισόδια στη Λεμεσό - «Δεν θα επιτρέψουμε να παραδώσουμε τη χώρα μας στο χάος»

«Τα θλιβερά επεισόδια στη Λεμεσό συνιστούν παταγώδη αποτυχία της νομιμότητας έναντι της παρανομίας» γράφει σε ανάρτηση της η Πρόεδρος της βουλής Αννίτα Δημητρίου.

Σημειώνει πως «η επικίνδυνη και άναρχη κατάσταση που επέβαλαν ορισμένες δεκάδες χούλιγκανς και η αδυναμία επιβολής της τάξης προκαλεί σοβαρά ερωτηματικά και εγείρει μεγάλες ευθύνες»

Δείτε την ανάρτηση της:

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Η Αννίτα μιλά για ενότητα, ο Νίκος Τορναρίτης εκτοξεύει πυρά κατά  Αβέρωφ και η μάχη για το χρίσμα φουντώνει

ΔΗΣΥ: Η Αννίτα μιλά για ενότητα, ο Νίκος Τορναρίτης εκτοξεύει πυρά κατά Αβέρωφ και η μάχη για το χρίσμα φουντώνει

Η αποχώρηση της Αννίτας Δημητρίου από τη διεκδίκηση του προεδρικού χρίσματος, δεν έβαλε τέλος στις εσωκομματικές αναταράξεις. Αβέρωφ Νεοφύτου και Γιώργος Παμπορίδης συνεχίζουν τη μάχη, ο Μιχάλης Ιωαννίδης παίρνει δημόσια θέση υπέρ του δεύτερου, ενώ ο Νίκος Τορναρίτης επαναφέρει τους ανοιχτούς λογαριασμούς με τον Αβέρωφ και δηλώνει απερίφραστα τη στήριξή του, σε δεύτερη θητεία του Νίκου Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE