Τραγωδία στην άσφαλτο: Θανατηφόρο το τροχαίο στον αυτοκινητόδρομο - Νεκρός ο 19χρονος Χρήστος από το Τσέρι

Τραγωδία στην άσφαλτο: Θανατηφόρο το τροχαίο στον αυτοκινητόδρομο - Νεκρός ο 19χρονος Χρήστος από το Τσέρι

Σε θανατηφόρα οδική σύγκρουση που συνέβη γύρω στις 2.20 τα ξημερώματα σήμερα, έχασε τη ζωή του ο Χρήστος Σωτηρίου, 19 ετών από το Τσέρι.

Συγκεκριμένα, ενώ ο 19χρονος οδηγούσε το αυτοκίνητο του στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας – Λεμεσού παρά την έξοδο της Κοφίνου, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται έχασε τον έλεγχο του οχήματος του, με αποτέλεσμα να παρεκκλίνει της πορείας του, να προσκρούσει στο σιδερένιο στηθαίο του δρόμου και να ανατραπεί.

Στο σημείο μετέβησαν μέλη της Αστυνομίας και της ΕΜΑΚ τα οποία απεγκλώβισαν τον άτυχο Σωτηρίου ενώ στη συνέχεια μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας όπου ο επί καθήκοντι ιατρός πιστοποίησε τον θάνατο του.

Η Τροχαία Λάρνακας διερευνά τα αίτια της οδικής σύγκρουσης.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αναμένουν ενημέρωση από τον Χριστοδουλίδη οι οικογένειες Ισαάκ και Σολωμού: «Περιμένουμε τη δικαίωση»

Αναμένουν ενημέρωση από τον Χριστοδουλίδη οι οικογένειες Ισαάκ και Σολωμού: «Περιμένουμε τη δικαίωση»

Εντός των επόμενων ημερών αναμένεται να πραγματοποιηθεί συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τις οικογένειες των Τάσου Ισαάκ και Σολωμού Σολωμού, προκειμένου να τις ενημερώσει για τις εξελίξεις που αφορούν τις δολοφονίες των δύο ηρώων, τριάντα χρόνια μετά τη θυσία τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE