Τραγωδία στην άσφαλτο: Θανατηφόρο το τροχαίο στον αυτοκινητόδρομο - Νεκρός ο 19χρονος Χρήστος από το Τσέρι

Τραγωδία στην άσφαλτο: Θανατηφόρο το τροχαίο στον αυτοκινητόδρομο - Νεκρός ο 19χρονος Χρήστος από το Τσέρι

Σε θανατηφόρα οδική σύγκρουση που συνέβη γύρω στις 2.20 τα ξημερώματα σήμερα, έχασε τη ζωή του ο Χρήστος Σωτηρίου, 19 ετών από το Τσέρι.

Συγκεκριμένα, ενώ ο 19χρονος οδηγούσε το αυτοκίνητο του στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας – Λεμεσού παρά την έξοδο της Κοφίνου, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται έχασε τον έλεγχο του οχήματος του, με αποτέλεσμα να παρεκκλίνει της πορείας του, να προσκρούσει στο σιδερένιο στηθαίο του δρόμου και να ανατραπεί.

Στο σημείο μετέβησαν μέλη της Αστυνομίας και της ΕΜΑΚ τα οποία απεγκλώβισαν τον άτυχο Σωτηρίου ενώ στη συνέχεια μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας όπου ο επί καθήκοντι ιατρός πιστοποίησε τον θάνατο του.

Η Τροχαία Λάρνακας διερευνά τα αίτια της οδικής σύγκρουσης.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα κινητικότητα για το GSI στην Ανατολική Μεσόγειο – Πότε αναμένεται να ξεκινήσουν οι έρευνες

Νέα κινητικότητα για το GSI στην Ανατολική Μεσόγειο – Πότε αναμένεται να ξεκινήσουν οι έρευνες

Στην τελική ευθεία φαίνεται πως βρίσκεται η διαδικασία επανέναρξης των ερευνών για την πόντιση καλωδίων στην Ανατολική Μεσόγειο. Όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, το υπό γαλλική σημαία ερευνητικό σκάφος «Αμπέιγ Μαρανγκό» (Abeille Marengo) απέπλευσε από το λιμάνι της Νάπολης με προορισμό το Ηράκλειο, όπου αναμένεται να φτάσει την Τρίτη 27/10.

BEST OF TOTHEMAONLINE