Έκτακτη σύσκεψη στο Προεδρικό μετά τα επεισόδια στη Λεμεσό – Στο τραπέζι οι ευθύνες και οι τρόποι αντιμετώπισης

Έκτακτη σύσκεψη στο Προεδρικό μετά τα επεισόδια στη Λεμεσό – Στο τραπέζι οι ευθύνες και οι τρόποι αντιμετώπισης

Έκτακτη σύσκεψη συγκάλεσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας μετά τα χθεσινοβραδινά επεισόδια στη Λεμεσό.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας συγκάλεσε σύσκεψη, για το πρωί του Σαββάτου στις 11:00 το πρωί, με θέμα συζήτησης τα όσα απαράδεκτα έγιναν στη Λεμεσό, ενώ θα συζητηθούν και τρόποι αντιμετώπισης της κατάστασης.

Στη σύσκεψη έχουν κληθεί και θα παρακαθίσουν οι υπουργοί Δικαιοσύνης και Εσωτερικών, ο Γενικός και Βοηθός Γενικός Εισαγγελέας και όσοι είχαν την επιχειρησιακή ευθύνη στη Λεμεσό εκ μέρους Αστυνομίας, που είναι ο Αρχηγός και Υπαρχηγός, καθώς και ο Αστυνομικός Διευθυντής Λεμεσού.

Επίσης στην σύσκεψη θα λάβουν μέρος η Υφυπουργός Παρά τω Προέδρω , ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος , ο Διευθυντής του Γραφείου του ΠτΔ και ο Διευθυντής του Γραφειου Τυπου του ΠτΔ.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Δεν αποφάσισα αν θα είμαι υποψήφιος το 2028» - Η απάντησή του για το ενδεχόμενο ανασχηματισμού

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Δεν αποφάσισα αν θα είμαι υποψήφιος το 2028» - Η απάντησή του για το ενδεχόμενο ανασχηματισμού

Οι συγκλίσεις που έχουν επιτευχθεί στο Κυπριακό αποτελούν το κλειδί της νέας προσπάθειας που βρίσκεται σε εξέλιξη, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε συνέντευξή του στην «Καθημερινή της Κυριακής».

BEST OF TOTHEMAONLINE