Βίντεο-ντοκουμέντο από τη στιγμή που ο άνδρας «καρφώνει» σύριγγα στην 26χρονη στην Καισαριανή

Βίντεο-ντοκουμέντο από τη στιγμή που ο άνδρας «καρφώνει» σύριγγα στην 26χρονη στην Καισαριανή

Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή που νεαρός άνδρας «καρφώνει» σύριγγα στο πόδι μιας 26χρονης κοπέλας στην Καισαριανή, φέρνει στο φως το protothema.gr.

Η επίθεση σημειώθηκε λίγο μετά τις 9 το βράδυ της Παρασκευής και όπως φαίνεται και στο βίντεο, ο άγνωστος δράστης στην αρχή παρακολουθεί την κοπέλα, στη συνέχεια την πλησιάζει και ξαφνικά της καρφώνει στο πόδι, πάνω από τα ρούχα, τη σύριγγα η οποία περιείχε ένα λευκό υγρό.

Δείτε το βίντεο:

Ο άνδρας στη συνέχεια τρέπεται σε φυγή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αμέσως μετά την επίθεση η άτυχη γυναίκα πήγε στο Νοσοκομείο όπου οι γιατροί εξέτασαν αν κάποιο επικίνδυνο υγρό πέρασε στον οργανισμό της.

Το πιο πιθανό σενάριο είναι ο δράστης να εκτόξευσε σπερματικό υγρό στη νεαρή κοπέλα.

Το βίντεο είναι από κάμερα ασφαλείας καταστήματος της περιοχής και βρίσκεται στα χέρια της αστυνομίας, η οποία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του άνδρα.

Από την περιγραφή που έδωσε το θύμα για το περιστατικό η επίθεση δεν αποκλείεται να ήταν «τυφλή» και να μην είχε στόχο τη συγκεκριμένη κοπέλα.

Πηγή: protothema.gr

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Από τη Χλώρακα στη Λεμεσό και το μεγάλο στοίχημα Χριστοδουλίδη

Πρόστιμα ακόμα και για όσους αρνούνται παροχή δείγματος σε αλκοτέστ - Ποινές μέχρι και 10.000€ - Όλες οι λεπτομέρειες

Wolt: Μεγαλώνει η ομάδα στην Κύπρο - Αυξητική τάση στις πωλήσεις

Πόσο στοιχίζει μια μπουκάλα ουίσκι στην Κύπρο; Σε ποιες χώρες είναι φθηνό και σε ποιες ακριβό – Πίνακας

Κουκουλοφόροι επιτέθηκαν σε διανομείς φαγητού - Τους χτύπησαν και τους έκλεψαν τις μοτοσικλέτες, τα χρήματα και τα κινητά

Επεισόδια στη Λεμεσό: Επιτέθηκαν σε τουρίστες Αραβικής καταγωγής - «Διέκοψαν τις διακοπές για να αναχωρήσουν εσπευσμένα»

Υφ. Πρόνοιας: Δίπλα στην πολύτεκνη μετανάστρια που της έσπασαν το κατάστημα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Απειλητικό SMS εναντίον του ΠτΔ: Καταζητείται ένα πρόσωπο από τις Αρχές - Τα αδικήματα που διερευνώνται

Απειλητικό SMS εναντίον του ΠτΔ: Καταζητείται ένα πρόσωπο από τις Αρχές - Τα αδικήματα που διερευνώνται

Από την πρώτη στιγμή που δέχθηκε απειλητικό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ξεκίνησε συντονισμένα η διερεύνηση της απειλής και ως αποτέλεσμα εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον συγκεκριμένου προσώπου.

BEST OF TOTHEMAONLINE