Νεαρή κατήγγειλε ομαδικό βιασμό στην Αγ. Νάπα – Χειροπέδες σε πέντε πρόσωπα

Νεαρή κατήγγειλε ομαδικό βιασμό στην Αγ. Νάπα – Χειροπέδες σε πέντε πρόσωπα

Υπόθεση φερόμενου βιασμού τουρίστριας από πέντε άτομα στην Αγία Νάπα, διερευνά το ΤΑΕ Αμμοχώστου, μετά από σχετική καταγγελία.

Πληροφορίες του ΚΥΠΕ αναφέρουν ότι η τουρίστρια, ηλικίας 20 ετών, κατήγγειλε στην Αστυνομία ότι έπεσε θύμα βιασμού από αριθμό ατόμων, σε ξενοδοχείο στην Αγία Νάπα.

Εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον πέντε αλλοδαπών ατόμων, δύο ηλικίας 20 ετών και τριών ηλικίας 19 χρόνων, οι οποίοι συνελήφθησαν.

Αργότερα σήμερα τα πέντε πρόσωπα θα οδηγηθούν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου για έκδοση διαταγμάτων προσωποκράτησης τους.

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Αμμοχώστου.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός με πολιτικά μηνύματα; Τα σενάρια για ΔΗΣΥ, ΔΗΚΟ και οι ισορροπίες που καλείται να διαχειριστεί ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Ανασχηματισμός με πολιτικά μηνύματα; Τα σενάρια για ΔΗΣΥ, ΔΗΚΟ και οι ισορροπίες που καλείται να διαχειριστεί ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Η συζήτηση για τον επικείμενο ανασχηματισμό, αποκτά ολοένα και μεγαλύτερη ένταση στους πολιτικούς διαδρόμους, τις τελευταίες ημέρες. Παρά το γεγονός ότι ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, επιχείρησε μέσω της συνέντευξής του στην εφημερίδα «Καθημερινή» να υποβαθμίσει το θέμα, οι πληροφορίες, οι εκτιμήσεις και οι πολιτικές αναγνώσεις συνεχίζουν να τροφοδοτούν, ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον παρασκήνιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE