Μας έφτιαξε τη μέρα η κοπέλα του Κύπριου επιχειρηματία! Γιατί προκάλεσε καταιγίδα από likes στο FB;

Μας έφτιαξε τη μέρα η κοπέλα του Κύπριου επιχειρηματία! Γιατί προκάλεσε καταιγίδα από likes στο FB;

Είναι μια από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες της Πρωτεύουσας κι αυτό δεν το λέμε μόνο εμείς!

Δεν θα μπορούσε λοιπόν η όμορφη Ελίζα, να μην πάρει θέση στη Στήλη Lifestyle της ιστοσελίδας μας, μιας και η μισή (αν όχι όλη) η Λευκωσία, μιλά με τα κολακευτικότερα λόγια γι’ αυτήν.

Σήμερα λοιπόν με ένα ιδιαίτερα γλυκό post που έκανε στο λογαριασμό της στο Facebook, μας έκανε αμέσως να χαμογελάσουμε, την ίδια ώρα που τα likes και τα θετικά σχόλια άρχισαν να πλημμυρίζουν το timeline της!

Διαβάστε το κι εσείς για να δείτε πόσο large είναι η Στήλη μας, που θέλει να μοιράζεται το καθετί όμορφο μαζί σας:

Αν θέλετε να δείτε το υπέροχο αυτό χαμόγελο από κοντά και να πάρετε θετική ενέργεια για να συνεχίσετε με κέφι το υπόλοιπο της μέρας σας, δεν έχετε παρά να κάνετε μια στάση από το «Καφενείο της Στάλως», στο οποίο θα σας υποδεχτεί θερμά με τον σύντροφο της Τόμμη, που είναι και ο ιδιοκτήτης του φιλόξενου café.

Στέφανος Χαραλάμπους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η Ευρωπαϊκή Ένωση οφείλει να κάνει περισσότερα στον τομέα της άμυνας

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η Ευρωπαϊκή Ένωση οφείλει να κάνει περισσότερα στον τομέα της άμυνας

Η Ευρωπαϊκή Ένωση οφείλει να κάνει περισσότερα στον τομέα της άμυνας αν θέλει να έχει ένα γεωστρατηγικό ρόλο και να ενισχύσει την γεωστρατηγική αυτονομία της, τόνισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης κατά την άφιξή του στην άτυπη σύνοδο των 27 ηγετών των κρατών μελών στο Μέγαρο Εγκμόντ στις Βρυξέλλες, τονίζοντας πως αν και η άμυνα είναι ευθύνη των κρατών μελών, «υπάρχει κοινό ευρωπαϊκό συμφέρον» και πως θεωρεί πως σήμερα θα μπει η βάση για τα επόμενα βήματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE