Απόπειρα φόνου: Σε κρίσιμη κατάσταση ο 26χρονος που μαχαιρώθηκε - Ένταλμα σύλληψης εναντίον 58χρονου - Εξετάζουν προσωπικές διαφορές
Η Αστυνομία διερευνά υπόθεση απόπειρας φόνου, που διαπράχθηκε σήμερα, στην επαρχία Πάφου.

Το ΚΣΕΔ, ενεργοποίησε άμεσα το Εθνικό Σχέδιο Ε-Δ "ΝΕΑΡΧΟΣ" και εφαρμόζοντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες που καθορίζονται στα σχετικά με την Ε-Δ διεθνή εγχειρίδια και κανονισμούς, κινητοποίησε τόσο το εμπλεκόμενο πλοίο “CONTSHIP OAK”, όσο και άλλα παραπλέοντα σκάφη, με σκοπό την εκτέλεση ερευνών προς εντοπισμό του αγνοούμενου ατόμου.
Μετά τη συμπλήρωση 72 ωρών από τη λήψη της πρώτης πληροφορίας και αφού ερευνήθηκε περιοχή 3600 NM² από συνολικά 31 παραπλέοντα πλοία, την Κυριακή 03 Σεπ 2023, η επιχείρηση ολοκληρώθηκε χωρίς να έχει εντοπιστεί οτιδήποτε που να συνδέεται με το αγνοούμενο άτομο.
Για το περιστατικό ενημερώθηκαν τόσο η πλοιοκτήτρια εταιρεία του εμπορικού πλοίου “CONTSHIP OAK”, όσο και το κράτος νηολογίου.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




