LIKE ONLINE

Δεν είχε σκοπό να ξεφορτωθεί τις ψείρες της κόρης της επειδή είναι vegan: «Οι vegan δεν σκοτώνουν τα ζώα»

Δεν είχε σκοπό να ξεφορτωθεί τις ψείρες της κόρης της επειδή είναι vegan: «Οι vegan δεν σκοτώνουν τα ζώα»

Συνήθως, όταν ένα παιδί έχει ψείρες στο κεφάλι του, ο γονέας δοκιμάζει απεγνωσμένα κάθε τρόπο προκειμένου να τις εξολοθρεύσει, σωστά; Ωστόσο, μία μαμά από την Αυστραλία ακολουθεί αντίθετη προσέγγιση καθώς δεν θέλει καθόλου να τις βλάψει.

Όπως αναφέρει η Post, η περίεργη αυτή πεποίθηση, έγινε γνωστή μέσω μιας στήλης συμβουλών για γονείς, εκεί όπου κατέφυγε μία γειτόνισσα της εν λόγω μητέρας αξιώνοντας συμβουλές. Όπως έγραψε, η γειτόνισσα της δεν είχε σκοπό να ξεφορτωθεί τις ψείρες της κόρης της επειδή είναι vegan και οι vegan δεν σκοτώνουν τα ζώα.

«Η επτάχρονη κόρη μου είναι η καλύτερη φίλη με το κορίτσι της διπλανής πόρτας, του οποίου η οικογένεια είναι χορτοφάγοι. Κανένα πρόβλημα, σεβόμαστε την επιλογή τους… το πρόβλημά μου είναι ότι πρόσφατα αυτό το κατά τα άλλα υπέροχο παιδί, επισκέφτηκε το σπίτι μας και έξυνε με μανία το κεφάλι της. Όταν ανακάλυψα ότι είχε ψείρες ενημέρωσα τη μητέρα του η οποία μου είπε πως είχε γνώση αλλά δεν ήθελε να τις βλάψει, καθώς οι vegan δεν σκοτώνουν ζωντανά όντα», ανέφερε.

«Μου είπε πως θα τις αφαιρούσε με προσοχή με ειδική χτένα στον κήπο του σπιτιού τους, εκεί όπου θα είχαν καλύτερες πιθανότητες να επιβιώσουν», συνέχισε η ίδια η οποία δεν έκρυψε το σοκ της.

ΠΗΓΗ: diaforetiko.gr

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Ανατράπηκε μικρή βάρκα με δύο άτομα - Σε εφαρμογή το «ΝΕΑΡΧΟΣ»

• Καλλίγραμμο μοντέλο έζησε τη φρίκη στα χέρια διεστραμμένου οδοντιάτρου - Τη νάρκωσε και τη βίασε

• Σε κρίσιμη κατάσταση 89χρονος - Παρασύρθηκε απο αυτοκίνητο ενώ διασταύρωνε

• Έξι συλλήψεις μετά την καταγγελία βιασμού του 5χρονου στην Αλεξανδρούπολη - Δύο συνομήλικοί του φέρονται να ασέλγησαν στο παιδί

• Απόδραση «κομμωτή»: Χειροπέδες σε άλλα δύο πρόσωπα



Κυπριακό και Μέση Ανατολή στο επίκεντρο συνάντησης ΠτΔ με Μόνιμους Αντιπροσώπους ΣΑ

Κυπριακό και Μέση Ανατολή στο επίκεντρο συνάντησης ΠτΔ με Μόνιμους Αντιπροσώπους ΣΑ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης παρέθεσε σήμερα, 27 Σεπτεμβρίου, γεύμα προς τους Μόνιμους Αντιπροσώπους των πέντε Μονίμων Μελών του Συμβουλίου Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top