ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Νέα απάτη σε βάρος εταιρείας στη Λεμεσό - Πώς τους ξεγέλασαν

Νέα απάτη σε βάρος εταιρείας στη Λεμεσό - Πώς τους ξεγέλασαν

Χρηματικό ποσό 18.650 δολαρίων Αμερικής απέσπασαν άγνωστοι από εταιρεία στη Λεμεσό, η οποία κατέβαλε το χρηματικό ποσό μετά από μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για συνεργασία με εταιρεία που εδρεύει στη Σαουδική Αραβία.

Όπως κατήγγειλε σήμερα στο ΤΑΕ Λεμεσού ένας εκ των ιδιοκτητών της εταιρείας, η οποία ασχολείται με τεχνικές μελέτες και την επαλήθευση ρύπων για τη βιομηχανία πετρελαίου και φυσικού αερίου, δέχθηκε πρόταση συνεργασίας, μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος, από εταιρεία της Σαουδικής Αραβίας.

Η ξένη εταιρεία φέρεται να ζητούσε το συγκεκριμένο ποσό, για συμμετοχή της παραπονούμενης εταιρείας, σε έργο που θα εκτελεστεί στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Στις 29 Αυγούστου, η παραπονούμενη εταιρεία κατέβαλε το ποσό των 18.650 δολαρίων Αμερικής σε τραπεζικό λογαριασμό των ΗΑΕ. Μετά από τηλεφωνική επικοινωνία με εκπροσώπους της εταιρείας από τη Σαουδική Αραβία, διαπιστώθηκε πως δεν της ανήκει ο συγκεκριμένος λογαριασμός και πως ουδέποτε ήρθε σε επικοινωνία με την εταιρεία που εδρεύει στη Λεμεσό.

Το Γραφείο Διερεύνησης Οικονομικού Εγκλήματος του ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά υπόθεση που αφορά απάτη σχετιζόμενη με ηλεκτρονικό υπολογιστή, απόσπαση χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις και αδικήματα του περί της παρεμπόδισης και καταπολέμησης της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες νόμου.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Πώς μεταδίδεται ο ιός του Δυτικού Νείλου - Εντοπίστηκε κρούσμα και στην Κύπρο

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Υστερούν τα δικαιώματα ασθενών στην Κύπρο: Σοκάρουν όσα βιώνουν οι ηλικιωμένοι - «Φωνές» για υποστελεχωμένα τμήματα

Καταστήματα πώλησης επίπλων: Τι αφορούσε ο έλεγχος, η κυριότερη παραβίαση και τα ποσοστά  

Νέα υπόθεση ψευτογιατρών: Ξεγέλασαν 83χρονη και της απέσπασαν 650 ευρώ - Συνελήφθη 61χρονος

Τον «έκαψε» μαρτυρία - 16χρονος συνελήφθη για έξι υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών στη Λευκωσία

Το όνομα της Beyoncé θα γίνει λήμμα σε λεξικό



ΠτΔ: Υποχρέωση της ΕΕ να συμβάλει ενεργά σε οριστική διευθέτηση του Κυπριακού

ΠτΔ: Υποχρέωση της ΕΕ να συμβάλει ενεργά σε οριστική διευθέτηση του Κυπριακού

Το Κυπριακό είναι κατεξοχήν ευρωπαϊκό ζήτημα και η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει κάθε συμφέρον, αλλά και υποχρέωση, να συμβάλει ενεργά μέσα από ένα πρωταγωνιστικό ρόλο για την οριστική διευθέτησή του, χρησιμοποιώντας, αξιοποιώντας όλα τα πολιτικοοικονομικά μέσα και εργαλεία που έχει στη διάθεσή της στο πλαίσιο και των ευρωτουρκικών σχέσεων, δήλωσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης σε χαιρετισμό σε επετειακή εκδήλωση το βράδυ της Πέμπτης για τα 20χρονα της ένταξης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top