Διέγραψαν τον Δημοτικό Σύμβουλο που έδειξε ρατσιστική συμπεριφορά στα επεισόδια στη Λεμεσό

Διέγραψαν τον Δημοτικό Σύμβουλο που έδειξε ρατσιστική συμπεριφορά στα επεισόδια στη Λεμεσό

Στην άμεση διαγραφή του Δημοτικού Σύμβουλου, Φοίβου Αλκιβιάδη, προχώρησε το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (ΕΛΑΜ), αφού περιήλθε στην αντίληψή του οπτικοακουστικό υλικό με επεισόδιο στο οποίο φαίνεται να εμπλέκεται.

Από την πρώτη στιγμή, συνεχίζει, «Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου 2023, κινήθηκε αυτεπάγγελτα η αρμόδια επιτροπή της Παράταξής μας, καλώντας τον κ. Αλκιβιάδη να δώσει εξηγήσεις. Η απολογία του δεν έγινε αποδεκτή με αποτέλεσμα να προχωρήσει η άμεση διαγραφή του από τις τάξεις του κόμματος, αφού η συμπεριφορά του αντίκειται στους κανόνες δεοντολογίας που πηγάζουν μέσα από το καταστατικό του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)».

«Ο κ. Αλκιβιάδης έχει προχωρήσει ήδη και στην παραίτησή του από τα καθήκοντα του ως Δημοτικός Σύμβουλος», καταλήγει η ανακοίνωση.

* Φωτογραφία από τα επεισόδια στη Λεμεσό

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το Κραν Μοντανά επιστρέφει στο προσκήνιο: Οι αποκαλύψεις Τσίπρα, οι αντιδράσεις Αναστασιάδη και η νέα κινητικότητα στο Κυπριακό

Το Κραν Μοντανά επιστρέφει στο προσκήνιο: Οι αποκαλύψεις Τσίπρα, οι αντιδράσεις Αναστασιάδη και η νέα κινητικότητα στο Κυπριακό

Οκτώ χρόνια μετά το δραματικό ναυάγιο της Διάσκεψης στο Κραν Μοντανά, οι αναφορές του τέως Πρωθυπουργού της Ελλάδας Αλέξη Τσίπρα στο βιβλίο του «Ιθάκη» επαναφέρουν στο δημόσιο διάλογο κρίσιμες πτυχές της διαπραγματευτικής διαδικασίας και ειδικότερα όσα εκτυλίχθηκαν στο περιβόητο τελευταίο δείπνο της 6ης Ιουλίου 2017.

BEST OF TOTHEMAONLINE