Κακοκαιρία Daniel: Εκκενώνονται Κέντρο Υγείας και Γηροκομείο – Παρατείνεται η απαγόρευση κυκλοφορίας στη Μαγνησία

Κακοκαιρία Daniel: Εκκενώνονται Κέντρο Υγείας και Γηροκομείο – Παρατείνεται η απαγόρευση κυκλοφορίας στη Μαγνησία

Σαρώνει τα πάντα στο πέρασμά της η κακοκαιρία Daniel. Πτέρυγα του Γηροκομείου Βόλου κατέρρευσε από τα ορμητικά νερά του ποταμού και αναζητείται χώρος να φιλοξενηθούν οι ηλικιωμένοι. Αυτή την ώρα εκκενώνεται προληπτικά το Γηροκομείο, στο οποίο μένουν 20 ηλικιωμένοι.

Εκκενώθηκε ακόμη το Κέντρο Υγείας Αγαλαστής, όπως αποφάσισαν από κοινού ο διοικητής της 5ης ΥΠΕ Φώτης Σερέτης και ο πρόεδρος του ΕΚΑΒ Νίκος Παπαευσταθίου. Νέο μήνυμα εστάλη από το 112 στους κατοίκους της Μαγνησίας παρατείνοντας την απαγόρευση κυκλοφορίας σε όλο το νομό.

Απο το βράδυ το σφοδρό κύμα θα χτυπήσει τη Μεσσηνία και τη Λακωνία ενώ απο την Τετάρτη την ανατολική Πελοπόννησο, την Αργολίδα και τη Δυτική Κρήτη.

 ΠΗΓΗ: ertnews.gr

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 LIVE VIDEO: Άρχισε η συζήτηση για τον Κρατικό Προϋπολογισμό του 2026

LIVE VIDEO: Άρχισε η συζήτηση για τον Κρατικό Προϋπολογισμό του 2026

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται στην Ολομέλεια της Βουλής η τριήμερη συζήτηση για τον κρατικό προϋπολογισμό του 2026, με τους πολιτικούς αρχηγούς να ανεβαίνουν ήδη στο βήμα και να τοποθετούνται επί των βασικών κατευθύνσεων και προτεραιοτήτων της οικονομικής πολιτικής.