Κακοκαιρία Daniel: Εκκενώνονται Κέντρο Υγείας και Γηροκομείο – Παρατείνεται η απαγόρευση κυκλοφορίας στη Μαγνησία

Κακοκαιρία Daniel: Εκκενώνονται Κέντρο Υγείας και Γηροκομείο – Παρατείνεται η απαγόρευση κυκλοφορίας στη Μαγνησία

Σαρώνει τα πάντα στο πέρασμά της η κακοκαιρία Daniel. Πτέρυγα του Γηροκομείου Βόλου κατέρρευσε από τα ορμητικά νερά του ποταμού και αναζητείται χώρος να φιλοξενηθούν οι ηλικιωμένοι. Αυτή την ώρα εκκενώνεται προληπτικά το Γηροκομείο, στο οποίο μένουν 20 ηλικιωμένοι.

Εκκενώθηκε ακόμη το Κέντρο Υγείας Αγαλαστής, όπως αποφάσισαν από κοινού ο διοικητής της 5ης ΥΠΕ Φώτης Σερέτης και ο πρόεδρος του ΕΚΑΒ Νίκος Παπαευσταθίου. Νέο μήνυμα εστάλη από το 112 στους κατοίκους της Μαγνησίας παρατείνοντας την απαγόρευση κυκλοφορίας σε όλο το νομό.

Απο το βράδυ το σφοδρό κύμα θα χτυπήσει τη Μεσσηνία και τη Λακωνία ενώ απο την Τετάρτη την ανατολική Πελοπόννησο, την Αργολίδα και τη Δυτική Κρήτη.

 ΠΗΓΗ: ertnews.gr

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ενημερώθηκε για δείπνο με Ερντογάν με Κόστα-Φον ντερ Λάιεν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Ενημερώθηκε για δείπνο με Ερντογάν με Κόστα-Φον ντερ Λάιεν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είχε σήμερα το πρωί τηλεφωνική επικοινωνία τόσο με την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής όσο και με τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, με αντικείμενο της συζήτησης το χθεσινοβραδινό δείπνο που είχαν με τον Τούρκο Πρόεδρο και τον Τούρκο Υπουργό Εξωτερικών, είπε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.