Σφοδρή κακοκαιρία πλήττει τη βορειοδυτική Τουρκία – Δύο νεκροί

Σφοδρή κακοκαιρία πλήττει τη βορειοδυτική Τουρκία – Δύο νεκροί

Δύο άτομα ανασύρθηκαν νεκρά και αγνοείται η τύχη άλλων τεσσάρων εξαιτίας της κακοκαιρίας που έπληξε την περιοχή των Σαράντα Εκκλησιών (Κιρκλάρελι) της Ανατολικής Θράκης.

Εξαιτίας της καταρρακτώδους βροχής ξεχείλισαν ρέματα, πλημμύρισαν σπίτια και σημειώθηκαν καταστροφές στο οδικό δίκτυο. Σημαντικές είναι οι καταστροφές κυρίως στην κωμόπολη Ιγνέαντα (αρχαία Θυνία) κοντά στα σύνορα με τη Βουλγαρία.

Πλημμύρες εξαιτίας της έντονης βροχόπτωσης σημειώθηκαν και στην επαρχία των Δαρδανελίων, όπου διεκόπη η κυκλοφορία των οχημάτων στο οδικό δίκτυο κοντά στις τουρκικές ακτές απέναντι από τη βόρεια Λέσβο.

Δείτε βίντεο:

ΠΗΓΗ: ertnews.gr

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στην τελική ευθεία «Κρόνος» και «Αφροδίτη» – Το χρονοδιάγραμμα για το πρώτο κυπριακό αέριο

Στην τελική ευθεία «Κρόνος» και «Αφροδίτη» – Το χρονοδιάγραμμα για το πρώτο κυπριακό αέριο

Η Κύπρος βρίσκεται στην τελική ευθεία για τη βιώσιμη και εμπορική αξιοποίηση των ενεργειακών πόρων της στην ΑΟΖ της, αναδεικνύοντας την Ανατολική Μεσόγειο σε έναν σημαντικό ενεργειακό κόμβο και συμβάλλοντας, παράλληλα, στις προσπάθειες της ΕΕ για ενίσχυση της ενεργειακής ασφάλειας μέσω της διαφοροποίησης πηγών και οδεύσεων, ανέφερε την Τρίτη ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας, Μιχάλης Δαμιανός, σε δηλώσεις του μετά το τέλος του Υπουργικού Συμβουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE