Μέτρα για παν ενδεχόμενο από Αστυνομία παρά την ακύρωση πορείας στο Προεδρικό

Μέτρα για παν ενδεχόμενο από Αστυνομία παρά την ακύρωση πορείας στο Προεδρικό

Μέτρα για κάθε ενδεχόμενο λαμβάνει η Αστυνομία στην περιοχή του Προεδρικού Μεγάρου, παρά το γεγονός ότι ακυρώθηκε η πορεία διαμαρτυρίας που είχε ανακοινωθεί για το απόγευμα της Τετάρτης στο Προεδρικό.

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Χρήστος Αντρέου, ανέφερε ότι λαμβάνονται όλα τα απαραίτητα μέτρα για κάθε ενδεχόμενο, αν και υπήρξαν ανακοινώσεις για ακύρωση της εκδήλωσης διαμαρτυρίας προς το Προεδρικό.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ομόφωνα αποδεκτή η αναπομπή του ΠτΔ για απόκτηση μετοχών από πρώην αξιωματούχους

Ομόφωνα αποδεκτή η αναπομπή του ΠτΔ για απόκτηση μετοχών από πρώην αξιωματούχους

Ομόφωνα ενέκρινε η Ολομέλεια της Βουλής την αναπομπή του νόμου από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας που αφορά τον έλεγχο της ανάληψης εργασίας στον ιδιωτικό τομέα από πρώην κρατικούς αξιωματούχους και δημόσιους υπαλλήλους, ενσωματώνοντας τροποποιήσεις που σχετίζονται κυρίως με την απόκτηση μετοχών.

BEST OF TOTHEMAONLINE