Στις 20 Σεπτεμβρίου η ακρόαση για τους 17 για τα επεισόδια στη Χλώρακα - Αφέθηκαν ελεύθεροι

Στις 20 Σεπτεμβρίου η ακρόαση για τους 17 για τα επεισόδια στη Χλώρακα - Αφέθηκαν ελεύθεροι

Στην καταχώρηση υποθέσεων οχλαγωγίας και παράνομης κατοχής επιθετικών οργάνων εναντίον 17 προσώπων προχώρησε την Τετάρτη η Αστυνομία, στο πλαίσιο των εξετάσεων σε σχέση με τα επεισόδια που εκτυλίχθηκαν στη Χλώρακα.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου στο Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου, κατηγορήθηκαν 17 πρόσωπα σε σχέση με τα υπό διερεύνηση επεισόδια στη Χλώρακα.

Ο κ. Νικολάου ανέφερε πως όλοι αφέθηκαν ελεύθεροι. Συγκεκριμένα, είπε οι 14 αφέθηκαν ελεύθεροι με όρους, αφού υπέγραψαν προσωπική εγγύηση ύψους 15.000 ευρώ έκαστος και με την υποχρέωση να παρουσιάζονται τρεις φορές τον μήνα στον κεντρικό αστυνομικό σταθμό Πάφου. Οι υπόλοιποι τρεις, δύο φοιτητές και ένας εθνοφρουρός αφέθηκαν ελεύθεροι χωρίς όρους.

Η εκδίκαση της υπόθεσης και για τους 17 ορίστηκε στις 20 Σεπτεμβρίου του 2023.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο τελευταίος ανασχηματισμός πριν το 2028: Τα νέα πρόσωπα, οι πολιτικές ισορροπίες και τα μηνύματα Χριστοδουλίδη - Βίντεο

Ο τελευταίος ανασχηματισμός πριν το 2028: Τα νέα πρόσωπα, οι πολιτικές ισορροπίες και τα μηνύματα Χριστοδουλίδη - Βίντεο

Έπειτα από εβδομάδες έντονης φημολογίας και διαρροών, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, προχώρησε στον πολυαναμενόμενο ανασχηματισμό της κυβέρνησής του, ο οποίος , εκτός απροόπτου, εκτιμάται ότι θα είναι και ο τελευταίος πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028. Οι αλλαγές ήταν περιορισμένες, χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις, βάζοντας τέλος στα σενάρια που κυκλοφορούσαν ήδη από την προεκλογική περίοδο των βουλευτικών εκλογών.

BEST OF TOTHEMAONLINE