Κακοκαιρία Daniel: Τελευταία στιγμή γλύτωσαν γυναίκες από πνιγμό δίπλα στον Ευαγγελισμό - Δείτε βίντεο

Κακοκαιρία Daniel: Τελευταία στιγμή γλύτωσαν γυναίκες από πνιγμό δίπλα στον Ευαγγελισμό - Δείτε βίντεο

Εικόνες άνευ προηγουμένου καταγράφηκαν στην Αθήνα, μία ανάσα από την πλατεία Συντάγματος λόγω της κακοκαιρίας Daniel, αφού μία ανάσα από την πλατεία Συντάγματος, συγκεκριμένα στον Ευαγγελισμό, μία γυναίκα παρασύρθηκε από χείμαρρο στη Βασιλίσσης Σοφίας!

Τα βίντεο κυκλοφορούν ευρέως στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και δείχνουν ανθρώπους να προσπαθούν να κρατηθούν όρθιοι στη μέση του δρόμου με δύο γυναίκες να μην τα καταφέρνουν.

Την μια προσπαθεί και τα καταφέρνει ένας άνδρας να την σηκώσει ενώ η άλλη παρασύρεται για αρκετά μέτρα μέχρι τελικά να πιαστεί από μία κολώνα σηματοδότησης.

Δείτε τα σοκαριστικά βίντεο:


Την ίδια ώρα, λίγα μέτρα πιο δίπλα, στον σταθμό «Ευαγγελισμός» του μετρό, επίσης καταγράφηκαν σκηνές άνευ προηγουμένου με τον σταθμό να έχει πλημμυρίσει ενώ το στέγαστρο δεχόταν από τον παρακείμενο δρόμο μεγάλες ποσότητες νερού με αποτέλεσμα να σχηματιστεί καταρράκτης!

Δείτε βίντεο:
 
 
 


 



Πλημμύρισε και το Μοναστηράκι

Αντίστοιχα, απίστευτες εικόνες καταγράφηκαν και στο Μοναστηράκι, όπου ο σταθμός πλημμύρισε, ενώ η οδός Πανδρόσου έγινε χείμαρρος.

Χάος στο κέντρο της Αθήνας από την ισχυρή καταιγίδα

Μετά τα πρωινά ξεσπάσματα, γύρω στις 5 το απόγευμα ξεκίνησε νέο κύμα, με καταιγίδες και κεραυνούς στην πρωτεύουσα. Ίδια φαινόμενα παρατηρούνται στον Πειραιά και στα νότια προάστια της Αττικής. 
 
Συνέπεια των ισχυρών φαινόμενων είναι να έχουν προκληθεί μεγάλα κυκλοφοριακά προβλήματα σε κεντρικές οδικές αρτηρίες. 
 
ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα
 
 
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Χριστοδουλίδης - Ερχιουρμάν: Η συνάντηση των χαμηλών προσδοκιών και το δύσκολο στοίχημα της επανεκκίνησης

Κυπριακό: Χριστοδουλίδης - Ερχιουρμάν: Η συνάντηση των χαμηλών προσδοκιών και το δύσκολο στοίχημα της επανεκκίνησης

Στη σκιά των χαμηλών προσδοκιών, αλλά με το βλέμμα στραμμένο στην επόμενη ημέρα του Κυπριακού, συναντώνται σήμερα στις 16:00 στη νεκρή ζώνη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης και ο κατοχικός ηγέτης Τουφάν Ερχιουρμάν. Πρόκειται για το πρώτο ουσιαστικό τετ α τετ των δύο ανδρών, μετά την πρόσφατη παρουσία του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες στην Κύπρο και ως εκ τούτου, η πολιτική σημασία της συνάντησης, είναι μεγαλύτερη από τα άμεσα αποτελέσματα, που σήμερα θεωρείται πιθανό να παραχθούν.

BEST OF TOTHEMAONLINE