Kαταρρακτώδεις βροχές και πλημμύρες στην Tουρκία: Τουλάχιστον επτά νεκροί

Kαταρρακτώδεις βροχές και πλημμύρες στην Tουρκία: Τουλάχιστον επτά νεκροί

Τουλάχιστον επτά άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από τις καταρρακτώδεις βροχές και τις πλημμύρες που έπληξαν την Τουρκία τις τελευταίες δύο ημέρες, ανακοίνωσαν οι αρχές.

Ένας άνθρωπος αγνοείται στην επαρχία Κιρκλαρελί (Σαράντα Εκκλησιές).

Ο υπουργός Εσωτερικών Αλί Γιερλίκαγια ανακοίνωσε ότι από τους 31 τραυματίες οι οκτώ παραμένουν για νοσηλεία σε νοσοκομεία της Κωνσταντινούπολης, όπου οι δρόμοι μετατράπηκαν σε χείμαρρους. Ένας σταθμός του μετρό πλημμύρισε εν μέρει και δεκάδες άνθρωποι χρειάστηκε να απεγκλωβιστούν από το κτίριο μιας δημοτικής βιβλιοθήκης, μεταδίδουν τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης.


Οι βροχές στην Κωνσταντινούπολη ήρθαν ύστερα από ένα ιδιαίτερα ξηρό καλοκαίρι, στη διάρκεια του οποίου η στάθμη των υδάτων στους ταμιευτήρες νερού της πόλης αυτής των 16 εκατομμυρίων κατοίκων είχε πέσει στο χαμηλότερο επίπεδο των τελευταίων εννέα ετών.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βρέθηκε μαχαίρι που φέρεται να χρησιμοποιήθηκε στη δολοφονία του 26χρονου Αλέξανδρου – Πώς το εντόπισαν οι Αρχές

Βρέθηκε μαχαίρι που φέρεται να χρησιμοποιήθηκε στη δολοφονία του 26χρονου Αλέξανδρου – Πώς το εντόπισαν οι Αρχές

Το μαχαίρι της δολοφονίας του 26χρονου Αλέξανδρου Αντωνίου από την Πάφο ο οποίος υπέκυψε το περασμένο Σάββατο στα τραύματά του μετά από κτυπήματα με μαχαίρι που δέχθηκε στα Κονιά φέρεται να εντοπίστηκε το απόγευμα της Πέμπτης σε αγροτική περιοχή της Τσάδας παρά τον δρόμο Πάφου - Πόλης Χρυσοχούς.

BEST OF TOTHEMAONLINE