Προσοχή: Γυναίκες στη Λάρνακα κυκλοφορούν και ξεγελούν πληρώνοντας με πλαστά! Την «πάτησε» υπάλληλος περιπτέρου

Προσοχή: Γυναίκες στη Λάρνακα κυκλοφορούν και ξεγελούν πληρώνοντας με πλαστά! Την «πάτησε» υπάλληλος περιπτέρου

Δύο νεαρές αλλοδαπές αναζητούνται από την Αστυνομία σχετικά με υπόθεση κυκλοφορίας πλαστών χαρτονομισμάτων.

Σύμφωνα με την Αστυνομία γύρω στις έξι χθες το απόγευμα καταγγέλθηκε στο ΤΑΕ Λάρνακας από υπάλληλο περιπτέρου που βρίσκεται στην Οδό Ζήνωνος Κιτιέως στη Λάρνακα, ότι δύο αλλοδαπές που μιλούν Αγγλικά, ηλικίας μεταξύ 27 – 30 χρόνων, αφού αγόρασαν διάφορα προϊόντα του έδωσαν δύο χαρτονομίσματα των 20 ευρώ τα οποία όπως διαπίστωσε έφεραν τον ίδιο αύξοντα αριθμό.

Μετά την αγορά των προϊόντων οι δύο γυναίκες έφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Μετά την καταγγελία του ιδιοκτήτη του περιπτέρου η  Αστυνομία διενεργεί έρευνες προς εντοπισμό των δύο άγνωστων γυναικών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Έργα 3,5 δισ. ευρώ σε ολόκληρη την ελεύθερη Κύπρο το 2027»

ΠτΔ: «Έργα 3,5 δισ. ευρώ σε ολόκληρη την ελεύθερη Κύπρο το 2027»

O Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης κάλεσε απόψε τις κοινότητες της ελεύθερης Κύπρου να ωριμάσουν έργα ώστε να εγκριθούν από την Κυβέρνηση το 2027 όταν και θα διατεθεί ποσό 3,5 δις ευρώ για υλοποίηση τους.