LIKE ONLINE

Μην βάζετε τη διεύθυνσή σας στο βιογραφικό σας – Δείτε γιατί

Μην βάζετε τη διεύθυνσή σας στο βιογραφικό σας – Δείτε γιατί

«Όσον αφορά τη φυσική σας διεύθυνση», αναφέρει η career coach Αντζελίνα Νταρίσαβ, ιδρύτρια και διευθύνουσα σύμβουλος της C-Suite Coach, «είναι πολύ σπάνιο να χρειάζεται σαν πληροφορία στο βιογραφικό σας»

Σύμφωνα με έρευνες, όταν πρόκειται για την ανάγνωση του βιογραφικού, οι υπεύθυνοι προσλήψεων αφιερώνουν πολύ λίγο χρόνο. Συγκεκριμένα, μόλις 7,4 δευτερόλεπτα, κατά μέσο όρο σε κάθε βιογραφικό.

Για το λόγο αυτό, προκειμένου να τους πείσετε πως είστε ο ιδανικός υποψήφιος, θα πρέπει να συμπεριλάβετε μόνο τις πιο σημαντικές πληροφορίες στο βιογραφικό σας.

Σύμφωνα μάλιστα, με τα όσα μεταδίδει το CNBC, θα πρέπει να συμπεριλάβετε την εκπαίδευση αλλά και την επαγγελματική εμπειρία που σχετίζονται με τη θέση εργασίας για την οποία κάνετε αίτηση καθώς και αντίστοιχες, δεξιότητες.

Τι γίνεται όμως με τις πληροφορίες που αφορούν τη διεύθυνση κατοικίας;
Πρέπει οι πιθανοί εργοδότες να δουν ακριβώς πού μένετε στην κορυφή του βιογραφικού σας; «Όσον αφορά τη φυσική σας διεύθυνση», αναφέρει η Αντζελίνα Νταρίσαβ, career coach, ιδρύτρια και διευθύνουσα σύμβουλος της C-Suite Coach, «είναι πολύ σπάνιο να χρειάζεται σαν πληροφορία». Ωστόσο, είναι καλό «να αναγράφεται στο βιογραφικό σας, η πόλη μόνιμης κατοικίας», υποστηρίζει.

Ανάλογα με το μέγεθος της εταιρείας για την οποία υποβάλετε αίτηση, ενδέχεται να διαθέτουν εσωτερικά συστήματα πρόσληψης που τους βοηθούν να ταξινομήσουν τους αιτούντες. Αυτά θα μπορούσαν να περιλαμβάνουν «φίλτρα που αναζητούν υποψήφιους για συγκεκριμένες πόλεις», εξηγεί.

«Θέλετε να δείξετε ότι μπορείτε να μετακινηθείτε εκεί χωρίς προβλήματα; Εάν κάνετε αίτηση για μια θέση εργασίας που είναι υβριδική ή πλήρους απασχόλησης στο γραφείο, ίσως σκεφτείτε να συμπεριλάβετε και την πόλη σας», προσθέτει η Αμάντα Ογκουστίν, ειδικός σύμβουλος σταδιοδρομίας στην TopResume.

ΠΗΓΗ: newmoney.gr

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Απόδραση «κομμωτή»: Μαρτυρίες πολιτών «καίνε» τον ισοβίτη - Είχαν γνωριστεί στις φυλακές με τον 26χρονο

• Τροχαίο στη Λευκωσία: Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση 31χρονος μοτοσικλετιστής

• Υπερτουρισμός: Πρώτη ανάμεσα στις χώρες που πλήττονται - Κόκκινη κάρτα σε δύο ελληνικά νησιά

• Έρχονται τα έξυπνα φώτα στη Λευκωσία - Ποιος ο σκοπός τους και πότε αναμένεται να λειτουργήσουν - Φωτογραφίες

• Οι IDF ανακοίνωσαν πως σκότωσαν τον Νασράλα: «Δεν θα τρομοκρατεί πλέον τον κόσμο»

• Πυροβολισμοί σε καφενείο: Εντός του υποστατικού τρία πρόσωπα – Εντοπίστηκαν κάλυκες και στο όχημα του 42χρονου διαχειριστή  

• Γιώργος Μαζωνάκης: Πόζαρε γυμνός στο Instagram - «Οίκος ανοχής, μην μπερδεύετε την υπομονή μου με την ανοχή» - Φωτογραφία



Ο Νασράλα πέθανε, η Χεζμπολάχ όχι - Τα σενάρια για την απάντηση του Ιράν και οι κίνδυνοι για το Ισραήλ

Ο Νασράλα πέθανε, η Χεζμπολάχ όχι - Τα σενάρια για την απάντηση του Ιράν και οι κίνδυνοι για το Ισραήλ

Ο Γενικός Γραμματέας της Χεζμπολάχ, ο Χασάν Νασράλα είναι και επίσημα νεκρός. Ο Νασράλα ο οποίος ανέλαβε τη θέση στην κεφαλή, σε μία από τις πιο επικίνδυνες και ισχυρές παραστρατιωτικές οργανώσεις στον κόσμο το 1992, εξουδετερώθηκε από ακόμη μία απόλυτα στοχευμένη επίθεση των ισραηλινών μαχητικών στα νότια προάστια της Βηρυτού έχοντας πάντως καταφέρει να γιγαντώσει σε κάθε επίπεδο τη Χεζμπολάχ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top