ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Τα μέτρα της Αστυνομίας για το Κύπρος-Σκωτία

Τα μέτρα της Αστυνομίας για το Κύπρος-Σκωτία

Η Αστυνομία ενημερώνει για τα μέτρα που θα ληφθούν για την ασφαλή διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ των εθνικών ομάδων Κύπρου και Σκωτίας, που θα διεξαχθεί σήμερα Παρασκευή 08 Σεπτεμβρίου, 2023 και ώρα 9.45 το βράδυ, στο στάδιο ΑΕΚ Αρένα, στη Λάρνακα, στο πλαίσιο των προκριματικών της διοργάνωσης EURO 2024.

Οι είσοδοι του σταδίου θα ανοίξουν για το κοινό η ώρα 7.45μ.μ.. Στους φίλαθλους της γηπεδούχου ομάδας ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΠΡΟΥ, θα παραχωρηθούν η Δυτική και η Νότια κερκίδα και στους φίλαθλους της φιλοξενούμενης ομάδας ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΚΩΤΙΑΣ η Βόρεια και Ανατολική κερκίδα. Οι φίλαθλοι και οπαδοί των δύο ομάδων καλούνται να προσέλθουν έγκαιρα στο στάδιο ώστε να αποφύγουν πιθανή ταλαιπωρία τους και να παρακολουθήσουν απρόσκοπτα τον αγώνα.

Για τους φίλαθλους της ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΠΡΟΥ θα υπάρξει προπώληση εισιτηρίων και θα ανοίξουν και ταμεία στο στάδιο, ενώ για τους φίλαθλους της ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΚΩΤΙΑΣ θα υπάρξει μόνον προπώληση.

Διευθετήσεις Τροχαίας:

ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΠΡΟΥ

Οι φίλαθλοι της ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΠΡΟΥ κατά την άφιξη τους στο στάδιο προτρέπονται να αποφύγουν τον κυκλικό κόμβο του KLEIMA και να προσέρχονται στο στάδιο προς την πλευρά του νέου κυκλικού κόμβου Βεργίνας, από το νέο MALL, το Νέο Νοσοκομείο ή από το K-CINEPLEX. Από εκεί να κατευθύνονται προς τον Κυκλικό κόμβο του MALL και να εισέρχονται στον χώρο στάθμευσης Νοτιοανατολικά του ΓΣΖ όπου μπορούν να σταθμεύουν Νοτιοανατολικά του ΓΣΖ ή να κατευθύνονται και να σταθμεύουν Νοτιοδυτικά του σταδίου ΑΕΚ ΑΡΕΝΑ.

Μετά το τέλος του αγώνα η Λεωφόρος Γ. Χριστοδουλίδη θα είναι κλειστή από τον Κυκλικό Κόμβο Βεργίνας μέχρι τον κυκλικό κόμβο του ΜΑLL και από τις δύο κατευθύνσεις.

ΕΘΝΙΚΗ ΣΚΩΤΙΑΣ

Οι φίλαθλοι της ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΚΩΤΙΑΣ που θα έρθουν με ιδιωτικά οχήματα και όχι λεωφορεία, κατά την άφιξη τους στο στάδιο προτρέπονται να χρησιμοποιούν τον αυτοκινητόδρομο από Λευκωσία προς Λάρνακα και από εκκλησία Αγίου Γεωργίου προς τον Κυκλικό Κόμβο KLEIMA και να κατευθύνονται προς το στάδιο ΓΣΖ. Στον Κυκλικό Κόμβο του MALL να βγαίνουν από την τρίτη έξοδο και να κατευθύνονται προς τη Βόρεια πλευρά των σταδίων ΓΣΖ και ΑΕΚ ΑΡΕΝΑ όπου και θα σταθμεύουν εκεί σύμφωνα με το σχεδιαγράφημα.

Τονίζεται σε όλους ότι:

· Απαγορεύεται αυστηρώς η μεταφορά στο γήπεδο φωτοβολίδων, κροτίδων και άλλων επικίνδυνων αντικειμένων

· Απαγορεύεται η μεταφορά πανό πολιτικού, υβριστικού ή άλλου προκλητικού περιεχομένου και ενδυμάτων με πολιτικά σύμβολα

· Απαγορεύεται η αναγραφή συνθημάτων στον περιβάλλοντα χώρο, στους τοίχους του σταδίου και οπουδήποτε αλλού

· Απαγορεύεται η είσοδος εντός του σταδίου, φιλάθλων που έχουν στην κατοχή τους οινοπνευματώδη ποτά, σακίδια ώμου, προστατευτικά κράνη μοτοσικλετιστών, κουκούλες, καθώς και οποιοδήποτε άλλο μέσο που να καλύπτει το πρόσωπο τους

· Σε οποιονδήποτε παραβιάζει τα πιο πάνω θα απαγορευτεί η είσοδος στο στάδιο ακόμα και αν κατέχει νόμιμο εισιτήριο εισόδου. Επίσης, κινδυνεύει να συλληφθεί και να του επιβληθεί αυστηρό χρηματικό πρόστιμο ή/και φυλάκιση

Οποιοσδήποτε επιθυμεί να επικοινωνήσει με την Αστυνομία στη Λάρνακα, μπορεί να τηλεφωνεί στον αριθμό 24-804040, ή με τη Γραμμή του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 και για περιστατικά επείγουσας ανάγκης στον τηλεφωνικό αριθμό 112.

Επισημαίνεται ότι η Αστυνομία βρίσκεται στους αθλητικούς χώρους για την προστασία των φιλάθλων. Διευκρινίζεται επίσης ότι θα βρίσκεται στην περιοχή του σταδίου για παροχή διευκολύνσεων τροχαίας στο κοινό, τόσο κατά την προσέλευση, όσο και κατά την αποχώρηση των φιλάθλων. Καλείται το κοινό όπως συμμορφώνεται με τις υποδείξεις των επί καθήκοντι μελών της Αστυνομίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

«Μαινόμενος» ιερέας στη Λεμεσό προσέκρουσε σε περιπολικό και επέστρεψε να παρασύρει πεζούς - Βίντεο

Τσουχτερό πρόστιμο χιλιάδων ευρώ σε 55χρονο - Είχε στην κατοχή του αδασμολόγητα καπνικά προϊόντα

Τροχαίο με μοτοσικλετιστή: Κρίσιμα ο 26χρονος - Πολύωρη η χειρουργική επέμβαση

Τρόμος για γυναίκα στη Λεμεσό: Τον φιλοξενούσε στο σπίτι της, την χτυπούσε και της έκλεψε το αυτοκίνητο υπό την απειλή μαχαιριού

Να νηστεύουμε το φαγητό μας ή την σκέψη μας; Θεολόγος εξηγεί στο «Τ» - «Δεν πρέπει να τρώμε ο ένας τον άλλο»

Νίκος Μιχαλολιάκος: Αποφυλακίζεται υπό όρους - Διαφώνησε ο Εισαγγελέας



Ανακοίνωσε πακέτο στήριξης ενός δις προς τον Λίβανο η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν - Όσα συζήτησαν με τον ΠτΔ

Ανακοίνωσε πακέτο στήριξης ενός δις προς τον Λίβανο η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν - Όσα συζήτησαν με τον ΠτΔ

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία βρίσκεται στην Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top