Φόνος στην Ξυλοτύμπου: Το τελευταίο αντίο στον 34χρονο Νίκο Αγγελή - Πότε θα γίνει η κηδεία και η παράκληση της οικογένειας  

Φόνος στην Ξυλοτύμπου: Το τελευταίο αντίο στον 34χρονο Νίκο Αγγελή - Πότε θα γίνει η κηδεία και η παράκληση της οικογένειας   

Το τελευταίο αντίο στον άτυχο 34χρονο Νίκο Αγγελή από την Ξυλοτύμπου, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή την Τετάρτη (6/9) θα πουν φίλοι και συγγενείς το Σάββατο (9/9).

Συγκεκριμένα, η κηδεία θα τελεστεί το Σάββατο στις 12:30 το μεσημέρι στην εκκλησία του Αγίου Ραφαήλ στην Ξυλοτύμπου.

Παράκληση της οικογένειας είναι όπως αντί στεφάνων να γίνονται εισφορές για την κάλυψη των εξόδων της κηδείας.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με τα γεγονότα της υπόθεσης, ο 34χρονος είχε εντοπιστεί στο σπίτι του, στην Ξυλοτύμπου, με τραύμα στο κεφάλι.

Κατά τη διερεύνηση των συνθηκών τραυματισμού του 34χρονου, μέλη της Αστυνομίας προχώρησαν στη σύλληψη δύο προσώπων, ηλικίας 32 και 42 ετών, για τα οποία το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου εξέδωσε χθες (7/9) διατάγματα κράτησης οκτώ ημερών.

Το ΤΑΕ Αμμοχώστου συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τραγωδία στην άσφαλτο: Υπέκυψε ο 19χρονος Χρίστος Χριστάκης, τραυματίας του τροχαίου στο Μακένζι

Τραγωδία στην άσφαλτο: Υπέκυψε ο 19χρονος Χρίστος Χριστάκης, τραυματίας του τροχαίου στο Μακένζι

Υπέκυψε στο μοιραίο ο νεαρός Χρήστος Χρηστάκη, 19 ετών από την Αραδίππου, ο οποίος νοσηλευόταν στο Νοσοκομείο American Medical Center στη Λευκωσία ύστερα από κρίσιμο τραυματισμό του το βράδυ της Δευτέρας, 18 Αυγούστου.

BEST OF TOTHEMAONLINE