Συγκεκριμένα, μέλη της Υπηρεσίας Αλλοδαπών και Μετανάστευσης – ΥΑΜ, την Τρίτη, 05 Σεπτεμβρίου, συμμετείχαν σε συντονισμένη επιχείρηση του Οργανισμού Ευρωπαϊκής Συνοριοφυλακής και Ακτοφυλακής - Frontex, για τον αναγκαστικό επαναπατρισμό 10 υπηκόων τρίτης χώρας, που παρέμεναν παράνομα στην Κύπρο, με κοινή πτήση που πραγματοποίησαν οι Αρχές της Γερμανίας.
Από την αρχή της φετινής χρονιάς 2023, μέχρι και σήμερα 08 Σεπτεμβρίου, ο συνολικός αριθμός υπηκόων τρίτων χωρών που έχουν επιστρέψει στις χώρες καταγωγής τους, μέσω των επιχειρήσεων εθελούσιου ή και αναγκαστικού επαναπατρισμού, ανέρχεται στις 6,385. Την αντίστοιχη περσινή περίοδο, είχαν επιστρέψει στις χώρες καταγωγής τους, μέσω των επιχειρήσεων επαναπατρισμού, 4,174 υπήκοοι τρίτων χωρών.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
«Φωτιά» τα καύσιμα: Έρχεται νέα αύξηση τις επόμενες μέρες - Που ευθύνεται - Πόσο άλλαξαν οι τιμές σε δύο μήνες
Αυξάνεται ο ρυθμός υποβολής φορολογικών δηλώσεων - Θα δοθεί παράταση; - Τι απαντά στο «Τ» το Τμήμα Φορολογίας
Συγκλονιστική μαρτυρία στο «Τ»: Εγκλωβισμένη Κύπρια στην Καρδίτσα - « Είναι σαν να έχουμε πόλεμο... Δεν έψαξε κανένας τους φοιτητές»
«Τίτλοι τέλους» στο συγκρότημα διαμερισμάτων της Χλώρακας - Σήμερα σφραγίζεται
Τραγικός θάνατος για Ισραηλινή γυναίκα στην Κύπρο - Σκοτώθηκε με το ποδήλατό της στις Πλάτρες
Δέχθηκαν επίθεση σε μπαρ της παραλιακής Λεμεσού - Στο Νοσοκομείο δύο πρόσωπα
Γ. Εισαγγελέας: Ενδέχεται να ζητήσει από Ανώτατο παύση Γενικού Ελεγκτή – Πώς απαντά ο Οδυσσέας