ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Ισραηλινά ΜΜΕ: Αναγνώρισε τους υπόπτους η 20χρονη που κατήγγειλε ομαδικό βιασμό - Στην δημοσιότητα βίντεο από το ξενοδοχείο

Ισραηλινά ΜΜΕ: Αναγνώρισε τους υπόπτους η 20χρονη που κατήγγειλε ομαδικό βιασμό - Στην δημοσιότητα βίντεο από το ξενοδοχείο

Τους φερόμενους βιαστές της αναγνώριζε η 20χρονη Βρετανίδα τουρίστρια στην Αγία Νάπα, η οποία την περασμένη Κυριακή (3/9) κατήγγειλε στο ΤΑΕ Αμμοχώστου ομαδικό βιασμό της από πέντε νεαρούς Ισραηλινούς σε ξενοδοχείο της Αγίας Νάπας.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Ισραηλινής εφημερίδας Ynetnews, η 20χρονη αναγνώρισε τα πέντε πρόσωπα, Ισραηλινής καταγωγής, τους οποίους κατήγγειλε ότι την βίασαν σε δωμάτιο ξενοδοχείου στην Αγία Νάπα.

Συγκεκριμένα, η 20χρονη αναγνώρισε μερικούς από τους Ισραηλινούς υπόπτους σε παράταξη που πραγματοποίησε η Αστυνομία και υπέδειξε αυτούς που ισχυρίστηκε ότι της είχαν επιτεθεί σεξουαλικά.

Την ίδια στιγμή, δημοσιεύει και βίντεο μέσα από το ξενοδοχείο, στο οποίο έγινε η καταγγελία για τον ομαδικό βιασμό.

Δείτε το βίντεο που δημοσίευσε η ισραηλινή εφημερίδα από το ξενοδοχείο:

Υπενθυμίζεται ότι ευρήματα που παραπέμπουν σε κακοποίηση εντόπισε ο ιατροδικαστής στο σώμα της 20χρονης.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση στην οποία υποβλήθηκε, η 20χρονη φέρει στο σώμα της μώλωπες και κακώσεις.

Περαιτέρω, έχουν παραληφθεί επιχρίσματα, τα οποία θα σταλούν για επιστημονικές εξετάσεις.

Επίσης, παραλήφθηκαν για διενέργεια επιστημονικών εξετάσεων τα ρούχα που φορούσαν οι ύποπτοι κατά την επίδικη μέρα, όπως και τα ρούχα της νεαρής Βρετανίδας καθώς και τα σεντόνια στο δωμάτιο όπου, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της 20χρονη, διαπράχθηκε ο βιασμός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Καταγγέλθηκε για ενδέκατη φορά σεσημασμένος για σοβαρές υποθέσεις λαθροθηρίας - Τράπηκε σε φυγή στα κατεχόμενα

Βανδαλισμοί σε Δημοτικό Σχολείο στη Λευκωσία: Προκάλεσαν ζημιές χιλιάδες ευρώ - Φωτογραφία

Μονή Αββακούμ: Η νέα ανάρτηση του Νεκτάριου - Η φωτογραφία από την αναπαράσταση της σταύρωσης του Χριστού

Μητρόπολη Ταμασού: Απαντά στα περί συμβιβασμού για τη Μονή Αββακούμ - «Αποκλειστικός στόχος, η αποκάλυψη της αλήθειας»

Όσα χρόνια και αν περάσουν τις βλέπουμε κάθε χρόνο: Οι πιο γνωστές ταινίες – και μίνι σειρές – που «μυρίζουν» Πάσχα



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top