ΕΛΛΑΔΑ

Κακοκαιρία Ελλάδα: Έφτασαν τους 10 οι νεκροί - Άλλοι 4 αγνοούμενοι - Πληροφορίες για εγκλωβισμένους σε σπίτια

Κακοκαιρία Ελλάδα: Έφτασαν τους 10 οι νεκροί - Άλλοι 4 αγνοούμενοι - Πληροφορίες για εγκλωβισμένους σε σπίτια

Αυξάνεται ο αριθμός των θυμάτων από το φονικό πέρασμα της κακοκαιρίας Daniel σε περιοχές της Μαγνησίας και της Θεσσαλίας, καθώς συνεχίζονται οι επιχειρήσεις των Αρχών.

Στους 10 ανέρχονται πλέον οι νεκροί από την κακοκαιρία Daniel, όπως ανακοίνωσε στην έκτακτη ενημέρωση ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Βασίλης Κικίλιας.

Άλλοι τέσσερις άνθρωποι αγνοούνται, ενώ συνεχίζονται με αμείωτη ένταση οι επιχειρήσεις διάσωσης σε διάφορα σημεία των περιοχών που επλήγησαν.

Παράλληλα όπως τόνισε ο κ. Κικίλιας καμία παρέμβαση δεν έχει γίνει σε φράγμα και τόνισε: «Προσοχή στα fake news».

Ωστόσο, οι μαρτυρίες των κατοίκων στις περιοχές που σημειώθηκαν οι ανυπολόγιστες καταστροφές τονίζουν ότι υπάρχουν αρκετά σπίτια που παραμένουν βυθισμένα κάτω από τα νερά της βροχής.

Για νεκρούς και εγκλωβισμένους μιλούν στο in.gr κάτοικοι. Τραγικές στιγμές στον Παλαμά Καρδίτσας που βυθίστηκε και μόλις σήμερα κατάφεραν τα σωστικά συνεργεία να μπουν στην περιοχή.

«Σε τουλάχιστον δύο σπίτια υπάρχουν νεκροί» δηλώνει κάτοικος στο in που βρίσκεται στο Παλαμά Καρδίτσας παρακολουθώντας την επιχείρηση διάσωσης.

«Δεν τους έχουν βγάλει ακόμη, γιατί είναι πολύ δύσκολο οποιαδήποτε δύναμη να προσεγγίσει» εξηγεί ο ίδιος. Σε άλλες περιπτώσεις, προσθέτει, «οι σοροί έχουν καταπλακωθεί από τα ερείπια».

Πηγή: protothema.gr/in.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: «Πολύ παραγωγική, πολύ συγκεκριμένη συζήτηση» με Ολγκίν - Θα συγκαλέσει σύνοδο του Εθνικού Συμβουλίου

ΠτΔ: «Πολύ παραγωγική, πολύ συγκεκριμένη συζήτηση» με Ολγκίν - Θα συγκαλέσει σύνοδο του Εθνικού Συμβουλίου

Για «πολύ παραγωγική, πολύ συγκεκριμένη συζήτηση» με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, έκανε λόγο κατά την άφιξή του στη προπαρασκευαστική σύνοδο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, στις Βρυξελλες, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, όπου βρίσκεται για να συμμετάσχει στην σύνοδο κορυφής του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top