Απίστευτη καταγγελία στη Λάρισα για αισχροκέρδια εν μέσω κακοκαιρίας: «Πουλάνε το νερό 6 ευρώ»

Απίστευτη καταγγελία στη Λάρισα για αισχροκέρδια εν μέσω κακοκαιρίας: «Πουλάνε το νερό 6 ευρώ»

Κάτοικος στη Λάρισα καταγγέλλει περιστατικά αισχροκέρδειας όσον αφορά στην πώληση του νερού στην περιοχή, μετά την κακοκαιρία Daniel, λέγοντας πως μία εξάδα εμφιαλωμένα νερά πωλούνται 6 ευρώ.

«Είναι εξοργιστικό. Η ΔΕΥΑΛ έχει διακόψει το νερό, μάλλον για να προστατεύσει το δίκτυό της» σημείωσε ο κ. Λευτέρης - έδωσε μόνο το μικρό του όνομα - στον ΣΚΑΪ.

Έψαξε σε σούπερ μάρκετ για νερό, αλλά είχαν τελειώσει όλα τα αποθέματα, μάλιστα είδε κόσμο να μαλώνει.

«Πήγαμε στα σούπερ μάρκετ, δεν έχουν στάλα νερό, κόσμος μαλώνει» είπε, ειδικότερα.

Στη συνέχεια έψαξε σε μίνι μάρκετ, όπου άναυδος διαπίστωσε πως η τιμή είχε εκτοξευτεί από τα 2 - 2,5 ευρώ στα 6.

«Μία εξάδα έχει 2-2,5 ευρώ. Την πουλούσαν 6 ευρώ και επειδή ο κόσμος φωνάζει, την πήγαν 5 ευρώ»

Είναι «απαράδεκτο» τόνισε και ζήτησε να έρθει κάποιος να πουλήσει νερό σε τιμή κόστους.

«Πόσο στοκ να έχουν; Θα γίνουν πλούσιοι;» διερωτήθηκε.

Πηγή: lifo.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΕΔΕΚ: Ανοίγει κύκλο επαφών η Σοφία - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Αννίτα - Στο βάθος οι Προεδρικές

ΕΔΕΚ: Ανοίγει κύκλο επαφών η Σοφία - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Αννίτα - Στο βάθος οι Προεδρικές

Με γρήγορους ρυθμούς επιχειρεί να δώσει το στίγμα της, η νέα μεταβατική Πρόεδρος της ΕΔΕΚ, Σοφία Χριστοδούλου Μακρή, ανοίγοντας από νωρίς έναν κύκλο πολιτικών επαφών, που κάθε άλλο παρά τυχαίος μπορεί να θεωρηθεί.

BEST OF TOTHEMAONLINE