Σοκαριστικό βίντεο: Ατύχημα στο Ράλλυ Ακρόπολις 2023: Αυτοκίνητο παραλίγο να πέσει πάνω σε θεατές

Σοκαριστικό βίντεο: Ατύχημα στο Ράλλυ Ακρόπολις 2023: Αυτοκίνητο παραλίγο να πέσει πάνω σε θεατές

Σοκαριστικά πλάνα από ατύχημα στο Ράλλυ Ακρόπολις 2023, στο Λουτράκι, έρχονται στο φως.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Εσθονός οδηγός Γκέοργκ Λίναμε έχασε τον έλεγχο του οχήματός του σε μία αριστερή στροφή, με αποτέλεσμα να κατευθυνθεί με μεγάλη ταχύτητα εκτός πίστας.

Εκεί βρίσκονταν και αρκετοί θεατές, ωστόσο, ευτυχώς δεν τραυματίστηκε κάποιος. Μάλιστα, κάποιοι έσπευσαν αμέσως να βοηθήσουν το πλήρωμα, το οποίο είναι καλά στην υγεία του.

Δείτε το βίντεο - ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι εικόνες μπορεί να ενοχλήσουν

Σημειώνεται πως, νωρίτερα, οι κάμερες των αγωνιστικών κατέγραψαν παρουσία θεατών σε «απαγορευμένες περιοχές» με αποτέλεσμα την οριστική διακοπή της ειδικής διαδρομής “Λουτράκι 2”.

Πηγή: news247.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα κινητικότητα για το GSI στην Ανατολική Μεσόγειο – Πότε αναμένεται να ξεκινήσουν οι έρευνες

Νέα κινητικότητα για το GSI στην Ανατολική Μεσόγειο – Πότε αναμένεται να ξεκινήσουν οι έρευνες

Στην τελική ευθεία φαίνεται πως βρίσκεται η διαδικασία επανέναρξης των ερευνών για την πόντιση καλωδίων στην Ανατολική Μεσόγειο. Όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, το υπό γαλλική σημαία ερευνητικό σκάφος «Αμπέιγ Μαρανγκό» (Abeille Marengo) απέπλευσε από το λιμάνι της Νάπολης με προορισμό το Ηράκλειο, όπου αναμένεται να φτάσει την Τρίτη 27/10.

BEST OF TOTHEMAONLINE