Επέστρεψε στην Κύπρο και η δεύτερη αποστολή που συνέδραμε στις πυρκαγιές στην Ελλάδα

Επέστρεψε στην Κύπρο και η δεύτερη αποστολή που συνέδραμε στις πυρκαγιές στην Ελλάδα

Επέστρεψε στην Κύπρο το βράδυ της Παρασκευής (8/9) και η δεύτερη αποστολή της Κύπρου που συνέβαλε στο δύσκολο έργο κατάσβεσης των πυρκαγιών στην Ελλάδα.

Την επιστροφή της κυπριακής αποστολής ανακοίνωσε μέσω «Χ» ο Εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Ανδρέας Κεττής.

Υπενθυμίζεται πως, η δεύτερη αποστολή, αποτελούμενη από 28 άτομα, 12 της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, 12 της Πολιτικής Άμυνας και 4 της Υπηρεσίας Ασθενοφόρων, βρισκόταν στην Ελλάδα από την Παρασκευή, 1η Σεπτεμβρίου, και επιχείρησε σε διάφορα σημεία για κατάσβεση των πυρκαγιών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ιστορική αλλαγή στην ΕΔΕΚ: Στα 27 της έγινε η πρώτη γυναίκα Πρόεδρος - Βίντεο

Ιστορική αλλαγή στην ΕΔΕΚ: Στα 27 της έγινε η πρώτη γυναίκα Πρόεδρος - Βίντεο

Νέα σελίδα ανοίγει στην ΕΔΕΚ, με τη Σοφία Χριστοδούλου Μακρή να αναδεικνύεται νέα Πρόεδρος του κόμματος, γράφοντας παράλληλα ιστορία ως η πρώτη γυναίκα και η νεαρότερη Πρόεδρος του Κινήματος.