Λύπη ΥΠΕΞ για τον σεισμό στο Μαρόκο

Λύπη ΥΠΕΞ για τον σεισμό στο Μαρόκο

Βαθιά λύπη εκφράζει το Υπουργείο Εξωτερικών για τον καταστροφικό σεισμό που έπληξε το Μαρόκο.

«Οι σκέψεις μας είναι με την Κυβέρνηση και τον λαό του Μαρόκου αυτή τη δύσκολη στιγμή» αναφέρεται σε ανάρτηση στον επίσημο λογαριασμό του Υπουργείο Εξωτερικών στην πλατφόρμα Χ.

Το ΥΠΕΞ εκφράζει ειλικρινή συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων και ευχές για ταχεία ανάρρωση στους τραυματίες.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Ο Τραμπ κατηγορεί το Ιράν ότι δεν αφήνει το πετρέλαιο να περάσει από τα Στενά του Ορμούζ - «Δεν είναι αυτό που συμφωνήσαμε»

LIVE: Ο Τραμπ κατηγορεί το Ιράν ότι δεν αφήνει το πετρέλαιο να περάσει από τα Στενά του Ορμούζ - «Δεν είναι αυτό που συμφωνήσαμε»

Ενώ οι ΗΠΑ και το Ιράν προετοιμάζονται για συνομιλίες στο Πακιστάν, το Ισραήλ συνεχίζει να βομβαρδίζει τον Λίβανο, όπου στις επιθέσεις της Τετάρτης σκοτώθηκαν πάνω από 300 άνθρωποι, ανάμεσά τους 33 παιδιά. Σύμφωνα με αμερικανικά ΜΜΕ, οι Ιρανοί διαπραγματευτές έφτασαν στο Ισλαμαμπάντ. Δείτε όλες τις εξελίξεις στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE