Τα τέσσερα θανατηφόρα μέσα σε 48 ώρες που συγκλόνισαν το Παγκύπριο λίγο πριν το Πάσχα - Φωτογραφίες
«Μαύρη Εβδομάδα» για την Κύπρο, καθώς τέσσερα θανατηφόρα σημειώθηκαν μέσα σε ένα 48ωρο λίγο πριν το Πάσχα.
Σύμφωνα με πληροφόρηση του ΚΥΠΕ από αρμόδιες πηγές, κανείς Κύπριος δεν έχει εντοπιστεί στην πλατφόρμα connect2cy από το Τμήμα Διαχείρισης Κρίσεων του ΥΠΕΞ που να έχει δηλώσει ότι βρίσκεται στο Μαρόκο. Στην αφρικανική χώρα διαμένει μόνιμα αριθμός Κυπρίων που είναι παντρεμένοι με υπηκόους του Μαρόκου, αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες.
Την επικοινωνία ανέλαβε η αρμόδια Πρεσβεία της ΚΔ στη Λισαβόνα και ο Πρέσβης εκεί βρίσκεται σε επαφή με τους δύο Επίτιμους Προξένους της Δημοκρατίας σε Μαρακές και Καζαμπλάνκα.
Όσοι βρίσκονται στο Μαρόκο και χρειάζονται βοήθεια μπορούν να επικοινωνήσουν με το Τμήμα Διαχείρισης Κρίσεων του ΥΠΕΞ στον αριθμό 97775998.
ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ
Άφαντος εδώ και δύο μέρες 20χρονος στη Λάρνακα - Μήπως τον είδατε; Δείτε φωτογραφία
Έχει ο καιρός γυρίσματα… Έρχονται βροχές και καταιγίδες - Η πρόγνωση μέχρι την Τρίτη
ΠΡΟΣΟΧΗ! Αυτοί καταζητούνται για την επίθεση σε Γάλλους ναύτες - Δείτε φωτογραφίες
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις