Η ΕΕ εκφράζει ετοιμότητα για παροχή βοήθειας στο Μαρόκο μετά τον σεισμό

Η ΕΕ εκφράζει ετοιμότητα για παροχή βοήθειας στο Μαρόκο μετά τον σεισμό

«Οι σκέψεις μου είναι με τις οικογένειες των θυμάτων, τους τραυματίες στους οποίους εύχομαι ταχεία ανάρρωση και εκείνους που ανταποκρίθηκαν πρώτοι κάνοντας μια αξιοθαύμαστη δουλειά» τονίζει η Πρόεδρος της Κομισιόν, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν μετά τον φονικό σεισμό στο Μαρόκο.

Το Κέντρο Συντονισμού Αντιμετώπισης Έκτακτης Ανάγκης της ΕΕ παρακολουθεί στενά την κατάσταση και είναι έτοιμο να παράσχει οποιαδήποτε απαραίτητη βοήθεια εάν ζητηθεί αναφέρει σε γραπτή δήλωσή του ο Επίτροπος Διαχείρισης Κρίσεων, Γιάνες Λέναρσιτς .

«Η ΕΕ εκφράζει την αλληλεγγύη της με τον λαό και τις αρχές του Μαρόκου» σημειώνει ο κ. Λέναρσιτς.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΑΝΑΛΥΣΗ: Το νέο πολιτικό momentum του Προέδρου Χριστοδουλίδη - Η αύξηση των ποσοστών και η αναγνωση των μετρήσεων

ΑΝΑΛΥΣΗ: Το νέο πολιτικό momentum του Προέδρου Χριστοδουλίδη - Η αύξηση των ποσοστών και η αναγνωση των μετρήσεων

Οι τελευταίες δημοσκοπήσεις καταγράφουν μια σαφή και σταθερή ανοδική τάση στην εικόνα του Προέδρου Χριστοδουλίδη. Δεν πρόκειται για μεμονωμένο εύρημα ούτε για στιγμιαία αποτύπωση μιας συγκυρίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE