Ο Δήμος Λεμεσού αρχίζει εκστρατεία για συλλογή βοήθειας για πληγέντες Ελλάδας

Ο Δήμος Λεμεσού αρχίζει εκστρατεία για συλλογή βοήθειας για πληγέντες Ελλάδας

Εκστρατεία για συλλογή ειδών πρώτης ανάγκη, για τους πληγέντες από τις πλημμύρες στην Ελλάδα, αρχίζει ο δήμος Λεμεσού. Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, η ανθρωπιστική βοήθεια αναμένεται να αποσταλεί το συντομότερο δυνατόν.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι ο Δήμαρχος Λεμεσού, Νίκος Νικολαΐδης επικοινώνησε τηλεφωνικά με συναδέλφους δημάρχους από τις πληγείσες περιοχές στην Ελλάδα και εξέφρασε το συγκλονισμό της πόλης και της Κύπρου ολόκληρης για τις τεράστιες απώλειες τους σε ζωές και περιουσίες. Τους μετέφερε, συνεχίζει η ανακοίνωση, την αγάπη, τη συμπαράσταση και τη βούληση του κυπριακού λαού να σταθεί δίπλα τους στις δύσκολες αυτές στιγμές τους, άμεσα και έμπρακτα.

«Ο Δήμος Λεμεσού έχοντας ιερή υποχρέωση, απέναντι σε κάθε συνάνθρωπο μας που περνάει δύσκολα αποφάσισε να προχωρήσει την ερχόμενη εβδομάδα στη συλλογή ειδών έκτακτης και πρώτης ανάγκης. Θα ακολουθήσει ανακοίνωση για τις λεπτομέρειες αναφορικά με τα συγκεκριμένα είδη που θα συλλέγονται και τα ωράρια» καταλήγει η ανακοίνωση.

Πηγή: KYΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Συμφωνία ΗΠΑ – Κίνας: Τι σημαίνει και τι αναμένεται μετά από 90 ημέρες – Οι «εκκρεμότητες» του Τραμπ και τα θετικά για την Κύπρο

Συμφωνία ΗΠΑ – Κίνας: Τι σημαίνει και τι αναμένεται μετά από 90 ημέρες – Οι «εκκρεμότητες» του Τραμπ και τα θετικά για την Κύπρο

Οι Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής και η Κίνα συμφώνησαν για τη μείωση των δασμών σε αγαθά που διακινούνται μεταξύ των δύο χωρών. Η συμφωνία αυτή σηματοδοτεί σημαντική αποκλιμάκωση του εμπορικού πολέμου μεταξύ των δύο μεγαλύτερων οικονομιών του κόσμου, ο οποίος έχει προκαλέσει αναταράξεις επηρεάζοντας τις περισσότερες χώρες.