VIDEO: Ολοκληρώθηκε η ερευνητική Επιτροπή για Takata – Η νέα ημερομηνία για λήψη καταθέσεων – Ποιοι παίρνουν σειρά
Ολοκληρώθηκε η δεύτερη ημέρα της διαδικασίας της Ερευνητικής Επιτροπής για το σκάνδαλο των ελαττωματικών αερόσακων Takata.
Το ζευγάρι επέλεξε το μυστήριο να γίνει στον τόπο καταγωγής του Stan, την Πάρο, ενώ αμέσως μετά το μυστήριο θα ακολουθήσει δεξίωση σε γνωστό κέντρο της περιοχής.
Πρώτος στο Μοναστήρι του Αγίου Ιωάννη Δέτη έφτασε ντυμένος στα λευκά ο καλλιτέχνης, συνοδευόμενος από μερικούς συγγενείς και υπό τους ήχους παραδοσιακής μουσικής.
Λίγη ώρα αργότερα, συνοδευόμενη από την οικογένεια της και τις φίλες της στο σημείο έφτασε και η Βέρα Σωτηροπούλου. Και η δική της άφιξη έγινε υπό τους ήχους παραδοσιακής μουσικής, ενώ ο Stan την περίμενε στην είσοδο του Μοναστηριού εμφανώς συγκινημένος.
Πηγή φωτογραφιών: NDPPHOTO / ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΡΕΑΣ
Πηγή: govastileto.gr
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
LIVE: Ανεξέλεγκτη μαίνεται η φωτιά στη Λεμεσό - Ενεργοποιήθηκε το Εθνικό Σχέδιο «Ήφαιστος»
Αυξάνεται η χρήση του διαδικτύου στην Κύπρο – Ποιες συσκευές συνδέουμε με το internet
Τριήμερο εθνικό πένθος στο Μαρόκο – Πάνω από 2.000 νεκροί από τον φονικό σεισμό
Στους 7 οι αγνοούμενοι από την κακοκαιρία Daniel στην Ελλάδα
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις