Υπό έλεγχο δασική πυρκαγιά στα Κελλιά Λάρνακας - Τι άφησε πίσω της

Υπό έλεγχο δασική πυρκαγιά στα Κελλιά Λάρνακας - Τι άφησε πίσω της

Υπό πλήρη έλεγχο τέθηκε το μεσημέρι της Κυριακής (10/9) δασική πυρκαγιά σε περιοχή της κοινότητας Κελλιά Λάρνακας.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Τμήμα Δασών, σήμερα Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2023 και ώρα 11:50 εκδηλώθηκε πυρκαγιά σε περιοχή της κοινότητας Κελλιά της επαρχίας Λάρνακας.

Η πυρκαγιά τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο στις 13:47 αφού έκαψε έκταση 3 δεκάρια με καλαμιώνες.

Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς επιχείρησαν 2 πυροσβεστικά οχήματα του Τμήματος Δασών με 5 άτομα, 3 πυροσβεστικά της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με 9 άτομα, ένα πυροσβεστικό όχημα της Υπηρεσίας Θήρας με δύο άτομα και ένας εκσκαφέας της επαρχιακής Διοίκησης Λάρνακας.

Τα ακριβή αίτια πρόκλησης της πυρκαγιάς διερευνώνται.

*φωτογραφία αρχείου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το νέο δίδυμο της Δεξιάς; Οι γέφυρες Χριστοδουλίδη-Αννίτας και το βλέμμα στο 2028

Το νέο δίδυμο της Δεξιάς; Οι γέφυρες Χριστοδουλίδη-Αννίτας και το βλέμμα στο 2028

Μπορεί στο 16ο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας στην Αθήνα να μην βρέθηκαν ποτέ μαζί στο ίδιο βήμα, όμως όσοι παρακολουθούν προσεκτικά τις πολιτικές κινήσεις σε Λευκωσία και Πινδάρου, δύσκολα αγνοούν το πολιτικό υπονοούμενο πίσω από τις τοποθετήσεις του Προέδρου Νίκου Χριστοδουλίδη και της προέδρου του ΔΗΣΥ, Αννίτας Δημητρίου.