LIFESTYLE

Εντ Σίραν: Ακύρωσε συναυλία του τελευταία στιγμή και οι θαυμαστές οργίστηκαν - «Περιμέναμε 2 ώρες στη ζέστη»

Εντ Σίραν: Ακύρωσε συναυλία του τελευταία στιγμή και οι θαυμαστές οργίστηκαν - «Περιμέναμε 2 ώρες στη ζέστη»

Ο Εντ Σίραν ακύρωσε τη συναυλία του στο Λας Βέγκας το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου, λίγες ώρες πριν ανέβει στη σκηνή και ζήτησε συγγνώμη από τους θαυμαστές του με ανάρτηση στο Instagram.

Ο 32χρονος τραγουδιστής ήταν προγραμματισμένο να εμφανιστεί για τους εν μέσω της βορειοαμερικανικής περιοδείας στο «Allegiant Stadium» στο Λας Βέγκας.

Ωστόσο, ο ποπ σταρ τελικά δεν πραγματοποίησε τη ζωντανή εμφάνιση, κάνοντας μια δήλωση η οποία έγραφε: «Δεν μπορώ να πιστέψω ότι το γράφω αυτό, αλλά υπήρξαν κάποιες προκλήσεις που αντιμετωπίστηκαν κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας της συναυλίας μας στο Βέγκας. Είναι αδύνατο να προχωρήσουμε με το σόου. Λυπάμαι πολύ. Ξέρω ότι όλοι έχουν ταξιδέψει για αυτό και μακάρι να μπορούσα να το αλλάξω».

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Ed Sheeran (@teddysphotos)

 
 


Καταλήγοντας, αποκάλυψε ότι η συναυλία του Σαββάτου θα αναβληθεί για τον επόμενο μήνα: «Η συναυλία θα αναβληθεί για το Σάββατο 28 Οκτωβρίου και όλα τα εισιτήρια που έχουν αγοραστεί θα ισχύουν για εκείνη την ημερομηνία. Λυπάμαι πάρα πολύ».

Το Allegiant Stadium είχε αφήσει να εννοηθεί νωρίτερα μέσα στην ημέρα ότι υπήρχαν ασαφή ζητήματα και κατέφυγε στο Twitter για να ενημερώσει τους φαν ότι η συναυλία θα καθυστερούσε «σημαντικά».

 

Πολλοί από τους θαυμαστές του Σίραν απογοητεύτηκαν πολύ με τη δυσάρεστη είδηση και την ακύρωση της τελευταίας στιγμής, καταφεύγοντας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να εκφράσουν τη στενοχώρια και τον θυμό τους.

Ένας έγραψε: «Απόλυτα τρελό. Τόσο απογοητευτικό. {ερίμενα έξω στη ζέστη για σχεδόν 2 ώρες», ενώ ένας άλλος έγραψε: «Πληρώνετε για το ξενοδοχείο μου; Γιατί με βάζετε να στέκομαι εδώ για 2 ώρες». Ένα άτομο είπε ότι είδε ανθρώπους να κάνουν εμετό και να λιποθυμούν εξαιτίας της ζέστης περιμένοντας στην ουρά.

Ένας άλλος ανέφερε: «Ήμουν έξω και πλήρωσα για πτήση και ξενοδοχείο και ήμουν σην αναμονή για μια ώρα... Θέλω όλα τα χρήματά μου πίσω αυτό είναι γελοίο». Ένας απλά έγραψε: «Αυτό είναι μα***ία».

Ένας θαυμαστής εξέφρασε: «Είμαστε εδώ έξω; Καμία συμβουλή δεν δόθηκε; Τι γίνεται εδώ πέρα;». «Οι άνθρωποι κάθονται έξω για πάνω από μία ώρα. Δεν μας έχουν δώσει καμία ενημέρωση. Ο κόσμος συνωστίζεται, άλλοι περιμένουν ακόμα έξω. Δεν μοιράζουν καν νερά», ανέφερε ένας τρίτος.

Πηγή: protothema.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Απάτη στη Λεμεσό: Παρίστανε τον συνεργάτη ιδιοκτητών διαμερισμάτων - Χειροπέδες σε 34χρονο

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας

Eurovision 2024: Η Silia Kapsis έκανε την πρώτη της πρόβα με το «Liar»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Μπαράζ συλλήψεων – Χειροπέδες σε ακόμη ένα πρόσωπο – Εννέα το σύνολο

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Μπαράζ συλλήψεων – Χειροπέδες σε ακόμη ένα πρόσωπο – Εννέα το σύνολο

Στη σύλληψη ακόμη ενός προσώπου προχώρησε η Αστυνομία, αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη, ανεβάζοντας το σύνολο των προσώπων στα εννέα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top