«Ανοιξαν» οι ουρανοί στα ορεινά - Οι προσευχές να βρέξει στο σημείο της πυρκαγιάς - Βίντεο

«Ανοιξαν» οι ουρανοί στα ορεινά - Οι προσευχές να βρέξει στο σημείο της πυρκαγιάς - Βίντεο

Άνοιξαν οι ουρανοί στις ορεινές περιοχές το μεσημερί της Κυριακής (10/9). Πολίτες ανέβασαν βίντεο από τις περιοχές στις οποίες εκδηλωθήκαν τοπικές έντονες καταιγίδες, κυρίως σε τμήματα των ορεινών/ημιορεινών.

Έντονη καταιγίδα σε εξέλιξη και στην Οδού. Ο μετεωρολογικός σταθμός του Kitasweather έχει γράψει 21.3 χιλιοστά βροχής μέχρι στιγμής και συνεχίζει.

Αγρός, Άγιοι Βαβατσινιάς και Ασκάς είναι ακόμα δυο περιοχές με βροχόπτωση.

Αρκετοί πολίτες εύχονται να βρέξει και στην περιοχή της πυρκαγιάς. Σύμφωνα όμως με το Kitasweather «Προς το παρόν τα όποια φαινόμενα είναι βορειότερα του σημείου που εκδηλώθηκε χθες Σάββατο η πυρκαγιά».

Δείτε τα βίντεο από τη σελίδα "Καιρόφιλοι" :

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απηύθυνε πρόσκληση στον Ερντογάν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - «Δεν είναι η Κύπρος που δεν αναγνωρίζει την Τουρκία»

Απηύθυνε πρόσκληση στον Ερντογάν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - «Δεν είναι η Κύπρος που δεν αναγνωρίζει την Τουρκία»

H Γαλλία μπορεί και οφείλει να διαδραματίσει ηγετικό ρόλο στις προσπάθειες για την επίλυση του Κυπριακού, δηλώνει στην "Le Figaro" ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος σημειώνει ότι αυτό είναι κάτι που συζητά εδώ και καιρό με τον Πρόεδρο της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν. 

BEST OF TOTHEMAONLINE