Ένταση μεταξύ ΟΥΝΦΙΚΥΠ και «δυνάμεων ασφαλείας» στη νεκρή ζώνη στην Λευκωσία

Ένταση μεταξύ ΟΥΝΦΙΚΥΠ και «δυνάμεων ασφαλείας» στη νεκρή ζώνη στην Λευκωσία

Για «διαφωνία» με τους στρατιώτες του ΟΗΕ στις εργασίες καθαρισμού στρατιωτικής μονάδας στην περιοχή Ντερέμπογιου της Λευκωσίας, την κατεχόμενη πλευρά του Πεδιαίου, η οποία επιλύθηκε, κάνει λόγο η «διοίκηση» των «δυνάμεων ασφαλείας»

Η ιστοσελίδα της Γενί Ντουζέν, επικαλείται πληροφόρηση που είχε η ίδια από την «διοίκηση» των «δυνάμεων ασφαλείας» και γράφει ότι υπήρξε μια «διαμάχη» με τους ειρηνευτές κατά την διάρκεια καθαρισμού της στρατιωτικής μονάδας Ιμπραχίμ Λατίφ.

Το πρόβλημα επιλύθηκε, ανέφερε άτομο του γραφείου Τύπου των «δυνάμεων ασφαλείας» στην Γενί Ντουζέν, όμως δεν επιβεβαίωσε τις πληροφορίες περί τραυματισμού ενός στρατιώτη από την τουρκική πλευρά.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ιδού ο ανασχηματισμός: Νέες αλλαγές στην Κυβέρνηση Χριστοδουλίδη – Τα πρόσωπα που αναλαμβάνουν θέσεις

Ιδού ο ανασχηματισμός: Νέες αλλαγές στην Κυβέρνηση Χριστοδουλίδη – Τα πρόσωπα που αναλαμβάνουν θέσεις

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ασκώντας τις εξουσίες που του παρέχει το Σύνταγμα, αποφάσισε όπως προβεί στις ακόλουθες αλλαγές στη σύνθεση των μελών της Κυβέρνησης:

BEST OF TOTHEMAONLINE