LIKE ONLINE

Έγινε κι αυτό - Καφές made in China με άρωμα… σάλτσας

Έγινε κι αυτό - Καφές made in China με άρωμα… σάλτσας

«Η βιομηχανία του καφέ στην Κίνα αναπτύχθηκε ταχύτατα κατά τις τελευταίες δεκαετίες, ενώ διαθέτει ακόμη μία ουσιαστική δυναμική ανάπτυξης», δήλωσε ο 46χρονος Τζι Ζονγκούα, που είναι λάτρης του καφέ από την επαρχία Τζιλίν που βρίσκεται στα βορειοανατολικά της Κίνας.

Ο Τζι πιστεύει ότι ο καφές, ο οποίος σε άλλες εποχές θεωρούνταν πολυτέλεια, έχει σήμερα εξελιχθεί σε ένα καθημερινό ποιοτικό ρόφημα, με διαφορετική γκάμα γεύσεων, αντανακλώντας τις αλλαγές που έγιναν στην Κίνα κατά τις τελευταίες δεκαετίες.

Την προηγούμενη εβδομάδα η κινεζική εμπορική μάρκα καφέ Luckin προώθησε στην αγορά έναν καφέ λάτε με «άρωμα σάλτσας» εμπλουτισμένο με αλκοόλ, το οποίο σύμφωνα με την εταιρία παράγεται στην μερικώς κρατική επιχείρηση παραγωγής οινοπνευματωδών ποτών πολυτελείας Kweichow Moutai.

Σύμφωνα με τη Luckin, 5,42 εκατομμύρια φλιτζάνια του αναφερόμενου καφέ πωλήθηκαν κατά την πρώτη ημέρα της εμπορικής προώθησής του, με τις συνολικές πωλήσεις του νέου προϊόντος να ξεπερνούν τα 100 εκατομμύρια γιουάν (12,73 εκατομμύρια ευρώ) καταγράφοντας ένα νέο ρεκόρ πωλήσεων για την αναφερόμενη αλυσίδα καφέ στην κινεζική αγορά.

Πηγή: newmoney.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Απάτη στη Λεμεσό: Παρίστανε τον συνεργάτη ιδιοκτητών διαμερισμάτων - Χειροπέδες σε 34χρονο

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας

Eurovision 2024: Η Silia Kapsis έκανε την πρώτη της πρόβα με το «Liar»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top