Επίσκεψη Τατάρ στο οδόφραγμα Αγίου Δομετίου - Τι είπε για την τροχαία κίνηση και τις δύο λωρίδες

Επίσκεψη Τατάρ στο οδόφραγμα Αγίου Δομετίου - Τι είπε για την τροχαία κίνηση και τις δύο λωρίδες

Ο Τουρκοκύπριος ηγέτης επισκέφθηκε τις προηγούμενες ημέρες το οδόφραγμα του Αγίου Δομετίου με στόχο να εξετάσει τι μπορεί να γίνει για να επιταχυνθούν οι διελεύσεις οχημάτων.

Σύμφωνα με το ΓΤΠ, ο τ/κ Τύπος αναφέρει ότι στη συνέχεια ενημερώθηκε από τον «γενικό διευθυντή της αστυνομίας», Κασίμ Κουνί, ο οποίος του ανέφερε πως θα συνεχιστούν οι εργασίες για διαπλάτυνση του υφιστάμενου δρόμου και βελτίωση του χώρου στάθμευσης οχημάτων, προκειμένου να μειωθεί η πυκνότητα των οχημάτων και να επιταχυνθούν οι διαδικασίες ελέγχου.

Σημειώθηκε, επίσης, ότι παρά τις όποιες ενέργειες στο σημείο ελέγχου της Δημοκρατίας κάποτε οι δύο λωρίδες καταλήγουν σε μία, με αποτέλεσμα να σχηματίζονται μεγάλες ουρές και να μεγαλώνει ο χρόνος αναμονής.

Ο κ. Τατάρ δήλωσε ότι οι διαπραγματεύσεις με τα αρμόδια μέρη θα συνεχιστούν και ότι θα παρακολουθήσει το θέμα προκειμένου να γίνουν ταχύτερες οι διελεύσεις.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΠτΔ: «Κοινός στόχος των 27 η στρατηγική αυτονομία της Ευρωπαϊκής Ένωσης»

ΠτΔ: «Κοινός στόχος των 27 η στρατηγική αυτονομία της Ευρωπαϊκής Ένωσης»

Τη σημασία της συμπερίληψης αναφοράς στα συμπεράσματα της έκτακτης συνόδου κορυφής πως οι απειλές για την ασφάλεια της Ευρώπης δεν περιορίζονται στη Ρωσία, υπογράμμισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δηλώσεις του σε δημοσιογράφους κατά τη διάρκεια του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στις Βρυξέλλες.