LIKE ONLINE

Το πιο γρήγορο διαζύγιο ever: Τον έστειλε στη μάνα του τρία λεπτά μετά τον γάμο

Το πιο γρήγορο διαζύγιο ever: Τον έστειλε στη μάνα του τρία λεπτά μετά τον γάμο

Μόλις τρία λεπτά κράτησε ο γάμος ενός ζευγαριού, με την συμπεριφορά του γαμπρού να κάνει έξαλλη τη νύφη.

Ίσως πρόκειται για τον πιο σύντομο γάμο στην ιστορία, καθώς κράτησε μόλις τρία λεπτά. Η ιστορία του ζευγαριού έρχεται από το Κουβέιτ, με τον γάμο να διαλύεται πριν καλά καλά τελειώσει.

Η ρήξη ήρθε όταν το ζευγάρι αποχώρησε από το δικαστικό μέγαρο μετά την τελετή του γάμου. Τότε η νύφη σκόνταψε και σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, ο γαμπρός άρχισε να την χλευάζει αποκαλώντας την ηλίθια.

Τα σχόλια του γαμπρού συνεχίστηκαν μετά την γαμήλια τελετή κάνοντας έξω φρενών τη νύφη, η οποία ζήτησε από τον δικαστή να ακυρώσει τον γάμο της επί τόπου. Ο δικαστής συμφώνησε και τρία μετά την ολοκλήρωση του μυστηρίου, ο γάμος ακυρώθηκε.

Το ζευγάρι πριν καν προλάβει να βγει από το δικαστικό μέγαρο, χώρισε σε χρόνο ρεκόρ. Τα ονόματά τους δεν έχουν γίνει γνωστά. Πιστεύεται ότι είναι ο συντομότερος γάμος στην ιστορία του Κουβέιτ. Η ιστορία έχει γίνει viral και οι περισσότεροι τάσσονται υπέρ της νύφης, λέγοντας ότι έπραξε το σωστό.

«Ένας γάμος χωρίς σεβασμό είναι μια αποτυχία από την αρχή», σχολίασε ένας χρήστης του Twitter. Κάποιος άλλος χρήστης πρόσθεσε: «Αν συμπεριφέρεται έτσι στην αρχή, είναι καλύτερα να τον αφήσεις».

Πηγή: gazzetta.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Απάτη στη Λεμεσό: Παρίστανε τον συνεργάτη ιδιοκτητών διαμερισμάτων - Χειροπέδες σε 34χρονο

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας

Eurovision 2024: Η Silia Kapsis έκανε την πρώτη της πρόβα με το «Liar»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top