Υφ. Πρόνοιας και Αριστοτέλους: Συζήτησαν για τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι εγκλωβισμένοι

Υφ. Πρόνοιας και Αριστοτέλους: Συζήτησαν για τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι εγκλωβισμένοι

Οι προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι εγκλωβισμένοι και οι επανεγκατασταθέντες συζητήθηκαν, μεταξύ άλλων, την Παρασκευή στη συνάντηση που είχαν η Υφυπουργός Κοινωνικής Πρόνοιας, Μαριλένα Ευαγγέλου, και η Επικεφαλής για Ανθρωπιστικά Θέματα Αγνοουμένων και Εγκλωβισμένων, Άννα Αριστοτέλους.

Σύμφωνα με ανακοίνωση από το Υφυπουργείο Κοινωνικής Πρόνοιας, κατά τη διάρκεια της συνάντησης επαναβεβαιώθηκε η στενή συνεργασία ανάμεσα στο Υφυπουργείο και στο Γραφείο Επιτρόπου Προεδρίας και τέθηκαν επί τάπητος συγκεκριμένες δράσεις, οι οποίες αποσκοπούν στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των δύο αυτών ευαίσθητων ομάδων του πληθυσμού.

Προστίθεται ότι κ. Ευάγγελου και η κ. Αριστοτέλους μοιράζονται τις ίδιες ανησυχίες και με ανθρωποκεντρική προσέγγιση, ευαισθησία, ενσυναίσθηση αλλά και καθήκον, αφουγκραζόμενες εξατομικευμένα αλλά και συλλογικά τα προβλήματα, συνεργαζόμενες θα τα αντιμετωπίζουν.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Σε προχωρημένο στάδιο βρίσκονται οι διεργασίες για τα ψηφοδέλτια των βουλευτικών - Ονόματα κατά επαρχία

ΔΗΣΥ: Σε προχωρημένο στάδιο βρίσκονται οι διεργασίες για τα ψηφοδέλτια των βουλευτικών - Ονόματα κατά επαρχία

Στόχο όπως κλείσουν τα ψηφοδέλτια σε όλες τις επαρχίες, όσο το δυνατόν πιο σύντομα, έχει ο ΔΗΣΥ, ο οποίος με αυτόν τον τρόπο, θα μπορέσει να ξεκινήσει την προεκλογική εκστρατεία, νωρίς το Φθινόπωρο, αμέσως μετά τις διακοπές του καλοκαιριού.

BEST OF TOTHEMAONLINE