Γιώργος Κουκουμά: «Επιμένει να μην απαντά για το παραϋπουργικό η κυβέρνηση»

Γιώργος Κουκουμά: «Επιμένει να μην απαντά για το παραϋπουργικό η κυβέρνηση»

Βολές κατά της Κυβέρνησης, εξαπέλυσε ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΑΚΕΛ, Γίωργος Κουκουμά, μέσω γραπτής του δήλωσης αναφορικά με τη συγκρότηση παραϋπουργικού συμβουλίου.

Όπως αναφέρει ο κ. Κουκουμά, «η επιμονή της κυβέρνησης για τη συγκρότηση παραϋπουργικού συμβουλίου στο Προεδρικό είναι προβληματική όπως και η επιμονή να μην απαντά σε συγκεκριμένα ερωτήματα».

«Είναι ή δεν είναι θεσμική εκτροπή να λογοδοτούν οι Υπουργοί σε δημόσιους υπάλληλους; Είναι ή δεν είναι θεσμική εκτροπή να λογοδοτούν οι Γενικοί Διευθυντές σε υφιστάμενούς τους», διερωτήθηκε.

«Δημιουργούνται ή δεν δημιουργούνται κενά στο δημόσιο και ευρύτερο δημόσιο τομέα από τις αποσπάσεις υπαλλήλων στο Προεδρικό; Πώς θα καλυφθούν αυτά τα κενά χωρίς επιπρόσθετο δημοσιονομικό κόστος; Ή τελικά δεν πρόκειται να καλυφθούν και θα αδιαφορήσει η κυβέρνηση για τις αρνητικές συνέπειες στην αποτελεσματικότητα του δημόσιου τομέα;», κατέληξε ο Γιώργος Κουκουμά.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Βασιζόμαστε στη συνεχή υποστήριξη του ΗΒ για την επανένωση της Κύπρου

ΠτΔ: Βασιζόμαστε στη συνεχή υποστήριξη του ΗΒ για την επανένωση της Κύπρου

Βασιζόμαστε στη συνεχή υποστήριξη του Ηνωμένου Βασιλείου για την επανένωση της Κύπρου και του λαού της, για τον τερματισμό της τουρκικής στρατιωτικής κατοχής σε ευρωπαϊκό έδαφος, δήλωσε ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης στην ομιλία του στη δεξίωση του Ύπατου Αρμοστή του Ηνωμένου Βασιλείου στη Λευκωσία με αφορμή τον εορτασμό των γενεθλίων του Βασιλιά Καρόλου Γ'.

BEST OF TOTHEMAONLINE