Ελεγχόμενη η πυρκαγιά που ξέσπασε στην Πάφο - Κάηκε περίπου ένα εκτάριο, διερευνώνται τα αίτια

Ελεγχόμενη η πυρκαγιά που ξέσπασε στην Πάφο - Κάηκε περίπου ένα εκτάριο, διερευνώνται τα αίτια

Υπό έλεγχο τέθηκε πυρκαγιά, η οποία εκδηλώθηκε στη 13:01 σε ξηρά χόρτα, δέντρα και κυπαρίσσια στην οδό Κωνσταντίνου Παλαιολόγου στην Πάφο.

Σύμφωνα με ανάρτηση στην πλατφόρμα X του εκπροσώπου Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κύπρου Ανδρέα Κεττή από την πυρκαγιά επηρεάστηκαν πυλώνες της ΑΗΚ.

Για την κατάσβεση της φωτιάς ανταποκρίθηκαν τέσσερα πυροσβεστικά οχήματα από την πόλη και την επαρχία Πάφου.

Για την κατάσβεση της συνέδραμαν και δύο εκμισθωμένα πυροσβεστικά ελικόπτερα.

Η πυρκαγιά ξεκίνησε από περιφραγμένο χώρο με ξηρά χόρτα. Είναι ελεγχόμενη και κατέκαψε συνολική έκταση περίπου ένα εκτάριο.

Τα αίτια της πρόκλησης της διερευνώνται.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ακόμα μια συνάντηση χωρίς αποτέλεσμα για τη διάνοιξη νέων σημείων διέλευσης, είχαν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές της ελληνοκυπριακής και της τουρκοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, ενόψει της διευρυμένης συνάντησης για το κυπριακό, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE