Αναποδογυρίστηκε όχημα στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας-Αγίας Νάπας - Έκλεισαν και οι δύο λωρίδες κυκλοφορίας

Αναποδογυρίστηκε όχημα στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας-Αγίας Νάπας - Έκλεισαν και οι δύο λωρίδες κυκλοφορίας

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου (16/9), στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας-Αγίας Νάπας. 

Κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, όχημα αναποδογυρίστηκε, με τα μέλη της Αστυνομίας να σπεύδουν στο σημείο. 

«Λόγω οδικής σύγκρουσης στον αυτοκ/δρομο Λάρνακας προς Αγία Νάπα, παρά την έξοδο Ξυλοφάγου, έχει κλείσει για την τροχαία κίνηση η δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας.

Οι οδηγοί προτρέπονται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να οδηγούν με χαμηλές ταχύτητες κ να κρατούν αποστάσεις ασφαλείας», αναφέρει η ενημέρωση της Αστυνομίας. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: Στο πλαίσιο ΜΟΕ θα θέσει το θέμα αγνοουμένων σε Τουρκία

Χριστοδουλίδης: Στο πλαίσιο ΜΟΕ θα θέσει το θέμα αγνοουμένων σε Τουρκία

Τα προβλήματα σε σχέση με την εξακρίβωση της τύχης των αγνοουμένων θα θέσει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ως μέτρο οικοδόμησης εμπιστοσύνης (ΜΟΕ) στην Τουρκία, ανέφεραν οι Πρόεδροι της Πανελλήνιας Επιτροπής Γονέων και Συγγενών Αδήλωτων Αιχμαλώτων και Αγνοουμένων Κυπριακής Τραγωδίας, Μαρία Καλμπουρτζή, και της Παγκύπριας Οργάνωσης Συγγενών Αδήλωτων Αιχμαλώτων και Αγνοουμένων, Νίκος Σεργίδης, έπειτα από συνάντηση μαζί του στο Προεδρικό Μέγαρο τη Δευτέρα το μεσημέρι.

BEST OF TOTHEMAONLINE