Μανιάνα Καλογεράκη: Αναλαμβάνει καθήκοντα εκπροσώπου Τύπου της Προέδρου της Βουλής - Πλούσιο βιογραφικό

 Μανιάνα Καλογεράκη: Αναλαμβάνει καθήκοντα εκπροσώπου Τύπου της Προέδρου της Βουλής - Πλούσιο βιογραφικό

Η δημοσιογράφος Μανιάνα Καλογεράκη ανέλαβε καθήκοντα εκπροσώπου Τύπου της Προέδρου της Βουλής των Αντιπροσώπων, κας Αννίτας Δημητρίου.

Η Μανιάνα Καλογεράκη γεννήθηκε στο Ηράκλειο Κρήτης το 1976. Είναι απόφοιτος του Τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Μιλάει αγγλικά, γαλλικά και τουρκικά. Από το 1999 που εργάζεται στα ΜΜΕ, κάλυψε δεκάδες πολιτικά και διεθνή γεγονότα, τόσο στην Κύπρο, όσο και στην Ελλάδα.

Τα τελευταία χρόνια, η κα Καλογεράκη διετέλεσε ανταποκρίτρια της ΕΡΤ και του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων, στην Κύπρο.

Τον Μάιο του 2022, σε ειδική εκδήλωση στο Ζάππειο Μέγαρο και στην παρουσία της Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου, έλαβε τιμητική διάκριση από το Ίδρυμα Προαγωγής Δημοσιογραφίας Αθανασίου Μπότση για τα οδοιπορικά της στην περίκλειστη περιοχή των Βαρωσίων και την δημοσιογραφική ανάδειξη των θεμάτων του Κυπριακού Ελληνισμού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το νέο δίδυμο της Δεξιάς; Οι γέφυρες Χριστοδουλίδη-Αννίτας και το βλέμμα στο 2028

Το νέο δίδυμο της Δεξιάς; Οι γέφυρες Χριστοδουλίδη-Αννίτας και το βλέμμα στο 2028

Μπορεί στο 16ο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας στην Αθήνα να μην βρέθηκαν ποτέ μαζί στο ίδιο βήμα, όμως όσοι παρακολουθούν προσεκτικά τις πολιτικές κινήσεις σε Λευκωσία και Πινδάρου, δύσκολα αγνοούν το πολιτικό υπονοούμενο πίσω από τις τοποθετήσεις του Προέδρου Νίκου Χριστοδουλίδη και της προέδρου του ΔΗΣΥ, Αννίτας Δημητρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE