Stan: Έκανε την πρώτη του δημόσια εμφάνιση με τη σύζυγό του λίγες ημέρες μετά τον γάμο τους

Stan: Έκανε την πρώτη του δημόσια εμφάνιση με τη σύζυγό του λίγες ημέρες μετά τον γάμο τους

Λίγες ημέρες μετά τον γάμο του Stan με τη Βέρα Σωτηροπούλου, το ζευγάρι έκανε την πρώτη του δημόσια εμφάνιση.

Μετά από τέσσερα χρόνια κοινής πορείας, το ζευγάρι ανέβηκε στα σκαλιά της εκκλησίας, με τον γάμο να πραγματοποιείται στην Πάρο, τον τόπο καταγωγής του τραγουδιστή.

Την Κυριακή, έκαναν την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση, στο γήπεδο, όπου βρέθηκαν για να παρακολουθήσουν τον αγώνα μεταξύ ΑΕΚ και Ολυμπιακού.

Το νιόπαντρο ζευγάρι βρέθηκε στις VIP κερκίδες και φάνηκε ιδιαίτερα ευδιάθετο να συζητά, ενώ απολάμβανε το ποτό του, όταν το εντόπισε ο φωτογραφικός φακός.

Δείτε φωτογραφίες:

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ανακοινώνει αποφάσεις για τις πυρκαγιές τα επόμενα 24ωρα ο ΠτΔ - Μελετά τις εκθέσεις

Ανακοινώνει αποφάσεις για τις πυρκαγιές τα επόμενα 24ωρα ο ΠτΔ - Μελετά τις εκθέσεις

Εντός των επόμενων 24ωρων ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης θα προβεί σε ανακοινώσεις για τα επόμενα βήματα, μετά και τη λήψη των σχετικών εκθέσεων αναφορικά με τις  καταστροφικές πυρκαγιές στην επαρχία Λεμεσού, όπως ο ίδιος ανέφερε απόψε.

BEST OF TOTHEMAONLINE