Βοιωτία: Διαιτητής έσωσε τη ζωή ποδοσφαιριστή που έπεσε αναίσθητος στο γήπεδο

Βοιωτία: Διαιτητής έσωσε τη ζωή ποδοσφαιριστή που έπεσε αναίσθητος στο γήπεδο

Ο αγώνας του Ελλοπιακού με τον Ατρόμητο Πειραιά στη Γ’ Εθνική ήταν ιστορικός για την ομάδα της Βοιωτίας, αλλά λίγο έλειψε να μετατραπεί σε… τραγωδία, μόλις στο 3ο λεπτό του αγώνα.

Μία διεκδίκηση της μπάλας από τους Αχείμαστο και Γκόγκα, οδήγησε σε άτσαλη πτώση του πρώτου στον αγωνιστικού χώρου, με αποτέλεσμα να χάσει μάλιστα και τις αισθήσεις του. Ο διαιτητής του αγώνα, Αργύρης Κατσίνης, έσπευσε όμως στο σημείο και κατάφερε να του σώσει τη ζωή, μαζί και με τους γιατρούς της ομάδας.

Έχοντας τραυματιστεί και στη μύτη, ο ποδοσφαιριστής του Ελλοπιακού δεν μπορούσε να αναπνεύσει, αλλά ο διαιτητής επανέφερε τη γλώσσα του και του επέτρεψε να συνέλθει άμεσα και να φύγει όρθιος από το γήπεδο. 

Ο ποδοσφαιριστής είναι μάλιστα πλέον καλά στην υγεία του, ενώ η ομάδα του πανηγύρισε στη συνέχεια τη νίκη με 3-0, στο πρώτο παιχνίδι της ιστορίας της στη Γ’ Εθνική.

Πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠΔΠ, μεταναστευτικό και Μέση Ανατολή συζητά ο ΠτΔ στις Βρυξέλλες - Ολοκληρώνεται η Κυπριακή Προεδρία

ΠΔΠ, μεταναστευτικό και Μέση Ανατολή συζητά ο ΠτΔ στις Βρυξέλλες - Ολοκληρώνεται η Κυπριακή Προεδρία

Συνεχίζονται σήμερα στις Βρυξέλλες οι εργασίες του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, κατά τις οποίες ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος δέχτηκε συγχαρητήρια από επικεφαλής ευρωπαϊκών θεσμών και ομολόγων του για την πρόοδο που επιτεύχθηκε τους τελευταίους έξι μήνες σε διάφορα θέματα, θα παρουσιάσει τη σημαντική πρόοδο που έχει επιτευχθεί επί Κυπριακής Προεδρίας ΕΕ σε σχέση με το Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο.