LIKE ONLINE

Μοντέλο ξεσπά σε φωνές κατά τη διάρκεια πτήσης: «Βιντεοσκόπησέ με, είμαι διάσημη στο Instagram»

Μοντέλο ξεσπά σε φωνές κατά τη διάρκεια πτήσης: «Βιντεοσκόπησέ με, είμαι διάσημη στο Instagram»

Η influencer και συμμετέχουσα του αμερικάνικου ριάλιτι «Bad Girls Club», Morgan Osman, έχει σπάσει το διαδίκτυο, αφού βιντεοσκοπήθηκε να αποκαλεί τον εαυτό της «διάσημο μοντέλο του Instagram», ενώ κάνει ένα ξέσπασμα σε μια πτήση. Πριν λίγο καιρό, η Osman είχε ισχυριστεί ότι έβγαινε με τον σύζυγο της Britney Spears, Sam Ashgari, μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου τους.

Η 35χρονη σχεδιάστρια, επιβεβαίωσε πως είναι εκείνη στο βίντεο που κάνει τον γύρο του TikTok, στο οποίο ωρύεται χωρίς λόγο, με δήλωσή της στο nypost.com. «Ναι, εγώ είμαι», δήλωσε η Osman, η οποία ανεβάζει τακτικά πονηρές φωτογραφίες με μπικίνι για τους σχεδόν 1 εκατομμύριο followers της στο Instagram.

Το κλιπ, που αυτή τη στιγμή κάνει θραύση στο TikTok, δείχνει τη fashionista να ανταλλάσσει κουβέντες με έναν επιβάτη, χωρίς να γνωρίζει πως τη βιντεοσκοπούν, ενώ προσπαθεί να πάρει τις βαλίτσες της. Το μοντέλο ήταν σε πτήση της American Airlines.

«Πες με ξανά σκύλα», λέει απειλητικά η Osman σε έναν επιβάτη, ενώ ένας άλλος την βιντεοσκοπεί με το κινητό του. «Δεν έκανα τίποτα κακό», συνεχίζει η ίδια, οπότε ο άλλος επιβάτης της λέει να «σκάσει». Σε απάντηση, η Osman του λέει να «βγάλει τον σκασμό», πριν φύγει με την τσάντα της.

 

Τα πράγματα κορυφώνονται όταν η διάσημη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αντιλαμβάνεται τον επιβάτη που την βιντεοσκοπεί, οπότε δηλώνει σαρκαστικά: «Βιντεοσκόπησέ με, είμαι διάσημη στο Instagram», και τον βρίζει. Το κλιπ ολοκληρώνεται με τους θεατές να γελάνε, καθώς η γυναίκα λέει σε όλους να «βγάλουν τον σκασμό».

Δεν είναι σαφές τι προκάλεσε τη διαμάχη, ωστόσο, η συμπεριφορά της Osman την έκαναν περίγελο στα social media, παρά το γεγονός ότι ο κόσμος δεν γνώριζε την ταυτότητά της εκείνη τη στιγμή. «Αν πρέπει να λες στους ανθρώπους ότι είσαι διάσημη, δεν είσαι διάσημη», δήλωσε ένας.

«Κάποιος να πει στην Cringe Kardashian εκεί πέρα, ότι είναι στην οικονομική θέση», ειρωνεύτηκε ένας επικριτής. «Αν είσαι τόσο διάσημη γιατί δεν είσαι στην πρώτη ή έστω στην business class. Κανείς δεν ενδιαφέρεται για το ποια είσαι». «Μισώ πραγματικά το πώς τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν κάνει τους μη ταλαντούχους ανθρώπους “διάσημους”», παραπονέθηκε ένας τρίτος.

 

Πηγή: newsbeast.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top