Τραγωδία στη Λιβύη: Οι τελευταίες στιγμές των παιδιών του Έλληνα προέδρου της κοινότητας της Βεγγάζης

Τραγωδία στη Λιβύη: Οι τελευταίες στιγμές των παιδιών του Έλληνα προέδρου της κοινότητας της Βεγγάζης

Οι τελευταίες φωτογραφίες της Άντζελα και του Φίλιππε Μανταλιός, των δύο παιδιών του Έλληνα προέδρου της κοινότητας της Βεγγάζης που σκοτώθηκαν στο τροχαίο στη Λιβύη, τους δείχνουν λίγες ώρες πριν το τροχαίο μέσα από το αεροσκάφος που μετέφερε την ελληνική αποστολή βοήθειας στη δοκιμαζόμενη Λιβύη.

Τα δύο αδέλφια συμμετείχαν εθελοντικά ως διερμηνείς στην αποστολή, καθώς στόχος τους ήταν να βοηθήσουν όσο μπορούσαν τις προσπάθειες των συμπατριωτών τους. Όπως αναφέρουν φίλοι τους στα αποχαιρετιστήρια μηνύματά τους στα social media.

Τις φωτογραφίες έχει αναρτήσει Λίβυος φίλος τους, ο Gaballah Mohameed, στη σελίδα του στο Facebook.

Πηγή: newsbeast.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠΔΠ, μεταναστευτικό και Μέση Ανατολή συζητά ο ΠτΔ στις Βρυξέλλες - Ολοκληρώνεται η Κυπριακή Προεδρία

ΠΔΠ, μεταναστευτικό και Μέση Ανατολή συζητά ο ΠτΔ στις Βρυξέλλες - Ολοκληρώνεται η Κυπριακή Προεδρία

Συνεχίζονται σήμερα στις Βρυξέλλες οι εργασίες του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, κατά τις οποίες ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος δέχτηκε συγχαρητήρια από επικεφαλής ευρωπαϊκών θεσμών και ομολόγων του για την πρόοδο που επιτεύχθηκε τους τελευταίους έξι μήνες σε διάφορα θέματα, θα παρουσιάσει τη σημαντική πρόοδο που έχει επιτευχθεί επί Κυπριακής Προεδρίας ΕΕ σε σχέση με το Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο. 

BEST OF TOTHEMAONLINE